Väylä-ryhmä alkaa 23.1. - ryhmässä on vielä tilaa, hae mukaan!

Väylä-ryhmä alkaa 23.1.2024 – hae mukaan!

Väylä-ryhmä tarjoaa mielekästä tekemistä ja tukea päihteettömyyden alkuvaiheeseen. Ryhmässä saat tukea arjen hallintaan ja päihteettömyyteen, tulevaisuuden suunnitteluun sekä omien tavoitteiden asettamiseen ja niiden saavuttamiseen. Tavoitteena on, että ryhmästä saamasi tiedon ja tuen avulla päihteettömyyden edellytykset vahvistuvat.

Väylä-ryhmä sopii hyvin esimerkiksi ennen tai jälkeen vieroitushoidon, kuntoutuspaikkaa odottaessa tai korvaushoidon rinnalle. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa noin kuuden viikon ajan.

MITÄ VÄYLÄ-RYHMÄSSÄ TEHDÄÄN?

Tiistaisin Väylässä on ryhmäpäivä, jolloin keskustellaan esimerkiksi hyvinvoinnista, päihteettömän elämän eri osa-alueista sekä työskennellään identiteetin ja itsetunnon vahvistamisen parissa. Torstaisin on toimintapäivä, jolloin käymme tutustumassa päihteettömiin harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin. Ryhmäpäivinä tarjoamme aamupalan ja lounaan, toimintapäivinä kahvit.

Ryhmä- ja toimintapäivien lisäksi Väylään kuuluu yksilötapaamisia ohjaajan kanssa. Tapaamisissa saat tukea omien tavoitteiden asettamiseen sekä ohjausta niiden saavuttamiseen.

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

Ryhmään hakeudutaan haastattelun kautta. Osallistuminen on maksutonta.

Seuraava ryhmä on 23.1.2024-29.2.2024. Ryhmässä on vielä tilaa, joten hae rohkeasti mukaan ottamalla yhteyttä ryhmän ohjaajiin:

Stefan Kyburz
ohjaaja
puh. 045 892 1289
stefan.kyburz@tukikohta.org

Stefan Eklund
avustava ohjaaja
puh. 044 901 6350
stefan.eklund@tukikohta.org

Kimmo Hiltunen
toimintavastaava
puh. 044 980 4585
kimmo.hiltunen@tukikohta.org

Lue seuraavaksi

“Näkisivätpä he kokonaisuuden, ihmisen” -Tukikohta ry tuo esille päihteitä käyttävien asiakkaiden palvelukokemuksia

17.6.2024

Tukikohta ry nostaa somekanavissaan kesäkuun aikana esille päihteitä käyttävien asiakkaiden kokemuksia palvelujärjestelmän toimivuudesta. Kokemukset perustuvat asiakkaille tehtyyn kyselyyn. Tukikohdan Anne Puonti lisäksi kertoo, miten palvelujärjestelmän haasteet näkyvät hänen työssään palveluohjaajana.

Tukikohdan toiminta kesällä 2024

11.6.2024

Kesä vaikuttaa joidenkin palveluidemme aukioloaikoihin. Katso tarkempi tieto kesän ajan toiminnastamme!