Väylä-ryhmä alkaa 23.1. - ryhmässä on vielä tilaa, hae mukaan!

Väylä-ryhmä alkaa 23.1.2024 – hae mukaan!

Väylä-ryhmä tarjoaa mielekästä tekemistä ja tukea päihteettömyyden alkuvaiheeseen. Ryhmässä saat tukea arjen hallintaan ja päihteettömyyteen, tulevaisuuden suunnitteluun sekä omien tavoitteiden asettamiseen ja niiden saavuttamiseen. Tavoitteena on, että ryhmästä saamasi tiedon ja tuen avulla päihteettömyyden edellytykset vahvistuvat.

Väylä-ryhmä sopii hyvin esimerkiksi ennen tai jälkeen vieroitushoidon, kuntoutuspaikkaa odottaessa tai korvaushoidon rinnalle. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa noin kuuden viikon ajan.

MITÄ VÄYLÄ-RYHMÄSSÄ TEHDÄÄN?

Tiistaisin Väylässä on ryhmäpäivä, jolloin keskustellaan esimerkiksi hyvinvoinnista, päihteettömän elämän eri osa-alueista sekä työskennellään identiteetin ja itsetunnon vahvistamisen parissa. Torstaisin on toimintapäivä, jolloin käymme tutustumassa päihteettömiin harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin. Ryhmäpäivinä tarjoamme aamupalan ja lounaan, toimintapäivinä kahvit.

Ryhmä- ja toimintapäivien lisäksi Väylään kuuluu yksilötapaamisia ohjaajan kanssa. Tapaamisissa saat tukea omien tavoitteiden asettamiseen sekä ohjausta niiden saavuttamiseen.

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

Ryhmään hakeudutaan haastattelun kautta. Osallistuminen on maksutonta.

Seuraava ryhmä on 23.1.2024-29.2.2024. Ryhmässä on vielä tilaa, joten hae rohkeasti mukaan ottamalla yhteyttä ryhmän ohjaajiin:

Stefan Kyburz
ohjaaja
puh. 045 892 1289
stefan.kyburz@tukikohta.org

Stefan Eklund
avustava ohjaaja
puh. 044 901 6350
stefan.eklund@tukikohta.org

Kimmo Hiltunen
toimintavastaava
puh. 044 980 4585
kimmo.hiltunen@tukikohta.org

Lue seuraavaksi

Suunta-kurssi alkaa 18.3. – hae mukaan!

27.2.2024

Suunta-kurssi on työ- ja opiskeluelämään valmentava kurssi päihdekuntoutujille. Seuraava kurssi alkaa 18.3. Kurssilla on vielä tilaa, hae mukaan!

Haemme avustavaa ohjaajaa etsivään työhön ja nuorten kohtaamispaikkaan!

2.2.2024

Työntekijä tulee työskentelemään avustavana ohjaajana päihteitä käyttäville suunnatussa Etsivä löytää -toiminnassa ja Nuorten tukikohta -hankkeessa. Työnkuvaan kuuluu mm. etsivää ja jalkautuvaa työtä, palveluohjausta, kohtaamispaikkatoimintaa ja verkostoyhteistyötä. Haethan tehtävään viimeistään 15.2.2024.