Female legs wearing jeans and white sneakers.

Suunta lyhyesti:

Työelämävalmiuksia, toimintakykyä ja arjenhallintaa vahvistavaa kurssitoimintaa päihdekuntoutujille.

Opastinsilta 8 D (5. kerros), 00520 Helsinki

Lisätietoja:

Kalle Polkutie
ohjaaja
puh. 044 241 2828
kalle.polkutie@tukikohta.org

Hede Kumpulainen
ohjaaja
puh. 045 892 1289
hede.kumpulainen@tukikohta.org

Kimmo Hiltunen
toimintavastaava
puh. 044 980 4585
kimmo.hiltunen@tukikohta.org

Tukikohta: koristetähti

Palvelut / Päihdekuntoutujille / Suunta – kohti työ- ja opiskeluelämää

Suunta – kohti työ- ja opiskeluelämää

Suunta-kurssi on työ- ja opiskeluelämään valmentava kurssi, joka kestää kolme kuukautta. Sen aikana saat tukea omien voimavarojesi ja taitojesi löytämiseen sekä niiden hyödyntämiseen. Kurssin tavoitteena on vahvistaa työllistymisen edellytyksiä kurssilta saadun tiedon, koulutuksen ja työharjoittelun avulla.

Suunta-kurssilla harjoittelemme sosiaalisia taitoja ja itsensä ilmaisua sekä palautteen antamista ja vastaanottamista. Tutustumme työelämän pelisääntöihin sekä työntekijän oikeuksiin ja velvollisuuksiin. Rohkaisemme ja tuemme sinua työ- ja opiskeluelämään siirtymisessä. Kurssin jälkeen pääset siirtymään kurssin aikana hankittuun työkokeilupaikkaan. Suunta-kurssin osana suoritat myös EA1-, hygieniapassi- ja ATK-koulutuksen.

Kurssille mahtuu enintään 10 osallistujaa. Kurssilaiset valitaan haastatteluiden kautta. Kurssia on neljänä päivänä viikossa maanantaista torstaihin sisältäen yhden toimintapäivän. Kurssipäivinä tarjotaan aamupala ja lounas, toimintapäivinä aamupala tai lounas. Maksuton kurssi järjestetään keväisin ja syksyisin.

Seuraava kurssi käynnistyy 27.3.2023.

Jos kiinnostuit, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Asiakaskokemus

"Suunta-kurssista olen saanut eväitä työelämään siirtymiseen. Hienoa, että on paikka jossa voi rauhassa työstää omaa polkuaan."