People using and looking at mockup laptop computer on wooden table together

Palveluohjaus lyhyesti:

Keskusteluapua ja tukea asioiden hoitamiseen sinulle, joka käytät päihteitä.

Sijaitsemme Itä-Pasilassa osoitteessa Opastinsilta 8 (katutaso), 00520 Helsinki

 

Lisätietoja:

Anne Puonti
toimintavastaava
puh. 040 043 5346
anne.puonti@tukikohta.org

Heidi Härkönen
palveluohjaaja
puh. 044 491 5705
heidi.harkonen@tukikohta.org

 

 

 

Tukikohta: koristetähti

Palvelut / Päihteitä käyttäville / Palveluohjaus

Palveluohjaus

Palveluohjaus on päihteitä käyttäville suunnattu palvelu. Se on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat keskusteluapua ja haluat esimerkiksi pohtia omaa elämäntilannettasi ammattilaisen tuella.

Voit jutella palveluohjaajan kanssa mieltäsi askarruttavista asioista ja tarvittaessa saat apua erilaisten asioiden selvittämisessä, esimerkiksi toimeentulotukiasioiden hoitamisessa ja viranomaispuheluiden soittamisessa. Halutessasi saat tietoa esimerkiksi sosiaali- tai päihdepalveluista. Emme kuitenkaan edellytä päihteettömyyttä tai pyrkimystä siihen, vaan tuki räätälöidään omien tavoitteidesi ja tarpeittesi mukaan. Sinä päätät, millaista tukea tarvitset.

Palveluohjaus on sinulle täysin maksutonta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Palveluohjauksen ja Avoimet ovet -kohtaamispaikan esite ladattavissa pdf-muodossa täältä.

Asiakaskokemus

”Minut otettiin Tukikohdassa alusta lähtien lämpimästi vastaan. Olin aina tervetullut, meni huonosti tai hyvin. Pystyin etenemään omien tavoitteiden mukaan ilman painostusta. Tapaamisissa minulla oli helppo ja hyvä olla, ja sain pysähtyä aivan rauhassa pohtimaan omaa elämääni. Kun asiani olivat kaaoksessa, palveluohjaaja piti minuun yhteyttä, vaikka en pystynyt sitoutumaan tapaamisiin. Ohjaaja tuli mukaan tuekseni erilaisiin tapaamisiin ja saattoi minut pyynnöstäni avun piiriin. Palveluohjauksen lisäksi minun oli mahdollisuus osallistua Tukikohdan muihin toimintoihin, joista olin kiinnostunut, muun muassa ruoanlaittoon ja työpajatoimintaan. Itsetuntoni on vahvistunut ja päihteiden käyttöni on vähentynyt.”