Hae ohjaajaksi Suunta-toimintaan! Tukikohta ry.

Haemme ohjaajaa Suunta-toimintaan!

Tietoa työnantajasta

Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää päihteitä käyttäville ja kuntoutuville asiakkaille suunnattuja avohoidollisia päihdepalveluja sekä tukea ja auttaa niin päihteitä käyttäviä, kuntoutuvia kuin myös heidän läheisiään.

 

Tietoa toimenkuvasta

Tukikohta ry:n Suunta-toiminta on STEA:n rahoittamaa ja koostuu kolmesta osatoiminnasta: kynnyksetön työtoiminta, Väylä-ryhmä ja Suunta-kurssi. Työtiimiin kuuluvat toimintavastaava, kaksi kurssiohjaajaa, kynnyksettömän työtoiminnan ohjaaja sekä avustava ohjaaja.

Nyt haussa olevan tehtävän työnkuvaan kuuluu Suunta-kurssin ja Väylä-ryhmän ohjaaminen ja kehittäminen. Suunta-kurssi on työ- ja opiskeluelämään valmentava kurssi päihdekuntoutujille. Kurssin tavoitteena on vahvistaa työllistymisen edellytyksiä kurssilta saadun tiedon, koulutuksen ja työharjoittelun avulla. Väylä-ryhmä tarjoaa mielekästä tekemistä ja tukea päihteettömyyden alkuvaiheeseen. Tavoitteena on, että ryhmästä saadun tiedon ja koulutuksen avulla päihteettömyyden edellytykset vahvistuvat.

Ohjaajan tehtäväkuvaan kuuluu

- työhön valmentavien kurssien ja ryhmien ohjaus

- työpajatoiminta

- toiminnan suunnittelu, toteuttaminen, arviointi ja kehittäminen yhdessä työtiimin ja asiakkaiden

kanssa

- yksilötyö: työvalmennus ja palveluohjaus

- verkostoyhteistyö.

 

Tehtävässä tarvittava osaaminen

Olet tiimipelaaja, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme sinulta omatoimisuutta ja joustavuutta. Lisäksi toivomme ryhmänohjaustaitoja ja rohkeutta haastaa itseäsi uusissa tilanteissa sekä kykyä arvioida omaa toimintaasi.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa sosiaalialan tutkintoa ja vähintään 1–5 vuoden työkokemusta päihdetyöstä. Luemme eduksi työllistymiseen liittyvän osaamisen ja palvelujärjestelmän tuntemuksen.

Työssä tarvitaan

- hyviä yhteistyötaitoja

- ryhmänohjaustaitoja

- vahvaa osaamista kuntoutujien parissa työskentelystä

- palvelujärjestelmän tuntemusta

- rohkeutta toiminnan kehittämiseen.

 

Tietoa työsuhteesta

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä, ja tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G25. Työsuhde alkaa 14.8.2023 ja kestää vuoden. Määräaikaisuuden syynä on toimivapaan sijaisuus.

 

Hakuohjeet

Hae osaavaan työyhteisöömme lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen rekry@tukikohta.org. Rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen voi tutustua osoitteessa: www.tukikohta.org/rekrytointi.

Hakuaika päättyy 26.6.2023 ja hakijoita haastatellaan hakuajan aikana.

 

Jos haluat kysyä lisää, ota rohkeasti yhteyttä:

Kimmo Hiltunen: kimmo.hiltunen@tukikohta.org, 044 980 4585

Katja Malin-Kaartinen: katja.malin-kaartinen@tukikohta.org, 044 491 6969

 

Lue seuraavaksi

“Näkisivätpä he kokonaisuuden, ihmisen” -Tukikohta ry tuo esille päihteitä käyttävien asiakkaiden palvelukokemuksia

17.6.2024

Tukikohta ry nostaa somekanavissaan kesäkuun aikana esille päihteitä käyttävien asiakkaiden kokemuksia palvelujärjestelmän toimivuudesta. Kokemukset perustuvat asiakkaille tehtyyn kyselyyn. Tukikohdan Anne Puonti lisäksi kertoo, miten palvelujärjestelmän haasteet näkyvät hänen työssään palveluohjaajana.

Tukikohdan toiminta kesällä 2024

11.6.2024

Kesä vaikuttaa joidenkin palveluidemme aukioloaikoihin. Katso tarkempi tieto kesän ajan toiminnastamme!