Hae toimintavastaavaksi SATU-toimintaan

Haemme toimintavastaavaa SATU-toimintaan!

TIETOA TYÖNANTAJASTA

Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää päihteitä käyttäville ja kuntoutuville asiakkaille suunnattuja avohoidollisia päihdepalveluja sekä tukea ja auttaa niin päihteitä käyttäviä, kuntoutuvia kuin myös heidän läheisiään.

TIETOA TOIMENKUVASTA

SATU-toiminta on STEA:n rahoittamaa Ak-avusteista toimintaa. Toiminnassa tuetaan ja kohdataan päihde- ja mielenterveysongelmista kärsiviä ihmisiä sairaalaympäristöissä. Toiminnassa tarjotaan vertaistukea, keskusteluapua ja palveluohjausta sairaalahoidon rinnalle sekä sairaalajakson jälkeiseen arkeen. Toiminnan tavoitteena on vahvistaa päihteitä käyttävien hyvinvointia. Toiminta perustuu haittoja vähentävään ideologiaan, jossa ihminen kohdataan kunnioittavasti ja hänen omia tarpeitaan kuunnellen. Toimintaa toteutetaan tiimityönä. Toimintavastaavan lisäksi tiimissä työskentelee palveluohjaaja ja vertaisohjaaja.

Toimintavastaavan tehtäväkuvaan kuuluu

  • toiminnan koordinointi ja kokonaisvastuu
  • tiimin esihenkilönä toimiminen
  • toiminnan kehittäminen ja suunnittelu
  • toiminnan seuranta, arviointi ja STEA-raportointi
  • kasvokkainen asiakastyö
  • toiminnasta viestiminen ja vaikuttamistyö
  • verkostoyhteistyö.

Tehtävässä tarvittava osaaminen

Etsimme sosiaali- tai terveysalan osaajaa, jolla on vähintään 3 vuoden työkokemus alalta. Tehtävässä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta henkilöstö- ja tiimijohtamisesta. Tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G 28. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Toimintavastaavan tehtävässä vaaditaan kiinnostusta ja kykyä päihteitä käyttävien ihmisten auttamistyöhön sekä toiminnan koordinointiin, kehittämiseen ja johtamiseen. Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, esiintymistaitoja, hyviä suullisia ja kirjallisia taitoja, palvelujärjestelmän tuntemusta sekä rohkeutta uuden kehittämiseen.

Tietoa työsuhteesta

Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 31.8.2024. Määräaikaisuuden syy on toimivapaan sijaisuus.

Hakuohjeet

Hae osaavaan työyhteisöömme lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen rekry@tukikohta.org 17.9.2023 mennessä. Rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen voi tutustua osoitteessa www.tukikohta.org/rekrytointi

Jos haluat kysyä lisää, ota rohkeasti yhteyttä:

toiminnanjohtaja Ron Furman, puh. 040 820 2564, ron.furman@tukikohta.org

kehittämispäällikkö Katja Malin-Kaartinen, puh. 044 491 6969, katja.malin-kaartinen@tukikohta.org

Lue seuraavaksi

Haemme ohjaajaa Suunta-toimintaan!

18.9.2023

Haemme sosiaalialan ammattilaista ohjaajaksi päihdekuntoutujille suunnattuun toimintaan: Väylä-ryhmään ja Suunta-kurssille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Haku päättyy 30.9.2023.

“Mahdotonta auttaa ilman mahdollisuutta auttaa” – kohtaamispaikka päihteitä käyttäville nuorille etsii uusia tiloja

8.9.2023

Tukikohta ry:n Nuorten tukikohta -hanke avasi Helsingin keskustaan kohtaamispaikan päihteitä käyttäville nuorille noin kaksi viikkoa sitten. Vuokranantaja irtisanoi sopimuksen yllättäen juuri ennen toiminnan aloittamista.