Hae toimintavastaavaksi SATU-toimintaan

Haemme toimintavastaavaa SATU-toimintaan!

TIETOA TYÖNANTAJASTA

Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää päihteitä käyttäville ja kuntoutuville asiakkaille suunnattuja avohoidollisia päihdepalveluja sekä tukea ja auttaa niin päihteitä käyttäviä, kuntoutuvia kuin myös heidän läheisiään.

TIETOA TOIMENKUVASTA

SATU-toiminta on STEA:n rahoittamaa Ak-avusteista toimintaa. Toiminnassa tuetaan ja kohdataan päihde- ja mielenterveysongelmista kärsiviä ihmisiä sairaalaympäristöissä. Toiminnassa tarjotaan vertaistukea, keskusteluapua ja palveluohjausta sairaalahoidon rinnalle sekä sairaalajakson jälkeiseen arkeen. Toiminnan tavoitteena on vahvistaa päihteitä käyttävien hyvinvointia. Toiminta perustuu haittoja vähentävään ideologiaan, jossa ihminen kohdataan kunnioittavasti ja hänen omia tarpeitaan kuunnellen. Toimintaa toteutetaan tiimityönä. Toimintavastaavan lisäksi tiimissä työskentelee palveluohjaaja ja vertaisohjaaja.

Toimintavastaavan tehtäväkuvaan kuuluu

  • toiminnan koordinointi ja kokonaisvastuu
  • tiimin esihenkilönä toimiminen
  • toiminnan kehittäminen ja suunnittelu
  • toiminnan seuranta, arviointi ja STEA-raportointi
  • kasvokkainen asiakastyö
  • toiminnasta viestiminen ja vaikuttamistyö
  • verkostoyhteistyö.

Tehtävässä tarvittava osaaminen

Etsimme sosiaali- tai terveysalan osaajaa, jolla on vähintään 3 vuoden työkokemus alalta. Tehtävässä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta henkilöstö- ja tiimijohtamisesta. Tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G 28. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Toimintavastaavan tehtävässä vaaditaan kiinnostusta ja kykyä päihteitä käyttävien ihmisten auttamistyöhön sekä toiminnan koordinointiin, kehittämiseen ja johtamiseen. Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, esiintymistaitoja, hyviä suullisia ja kirjallisia taitoja, palvelujärjestelmän tuntemusta sekä rohkeutta uuden kehittämiseen.

Tietoa työsuhteesta

Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 31.8.2024. Määräaikaisuuden syy on toimivapaan sijaisuus.

Hakuohjeet

Hae osaavaan työyhteisöömme lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen rekry@tukikohta.org 17.9.2023 mennessä. Rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen voi tutustua osoitteessa www.tukikohta.org/rekrytointi

Jos haluat kysyä lisää, ota rohkeasti yhteyttä:

toiminnanjohtaja Ron Furman, puh. 040 820 2564, ron.furman@tukikohta.org

kehittämispäällikkö Katja Malin-Kaartinen, puh. 044 491 6969, katja.malin-kaartinen@tukikohta.org

Lue seuraavaksi

Kannanotto: Päihde- ja mielenterveysjärjestöt vaativat hallitusta perumaan järjestöihin kaavaillut leikkaukset

9.4.2024

Päihde- ja mielenterveysjärjestöt ilmaisevat syvän huolen hallituksen suunnitelmista leikata sosiaali- ja terveysjärjestöjen valtionavustuksia. Järjestöjen toimintoihin esitetään massiivisia 100 miljoonan euron leikkauksia lähivuosina. Toteutuessaan leikkaukset vaarantavat järjestöjen toimintaedellytykset ja kyvyn toteuttaa tärkeää työtään. 

Haemme palveluohjaajaa!

8.4.2024

Haemme palveluohjaajaa työskentelemään Tukikohdan SATU-toiminnassa. Toiminnassa tarjotaan tukea sairaalahoidon rinnalle sekä sairaalajakson jälkeiseen arkeen. Palveluohjaajan tehtävään kuuluu mm. kasvokkaista asiakastyötä, työparityöskentelyä vertaisohjaajan kanssa, asiakkaiden saattamista palveluiden piiriin, verkostoyhteistyötä ja toiminnan kehittämistä yhdessä tiimin kanssa. Haku päättyy 30.4.2024.