Tänä vuonna tarjoamme läheisille torstaina 22.11. pikkujoulujen merkeissä teatterivierailun Ryhmäteatterin esitykseen nimeltä 9 hyvää syytä elää. Lippu esitykseen on ilmainen läheiselle, joka on jäsen (max 1 lippu per jäsen).

Lippuja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti! Ilmoittautuminen teatteriin alkaa to 18.10. klo 10, sitä ennen tulleita varauksia ei huomioida. Huomaathan, että varaus on tehtävä puhelimitse ja se on sitova.

Valitettavasti tällä kertaa ei ole mahdollista varata lippua ei-jäsenelle Tukikohdan kautta, mutta näytökseen on vielä runsaasti lippuja jäljellä, joten ystävä, joka ei ole jäsen, voi varata lipun suoraan Ryhmäteatterista omakustannehintaan (peruslippu 33 eur/lippu, eläkeläiset 29 eur/lippu, opiskelijat ja työttömät 18 euroa/lippu).

9 hyvää syytä elää on tarina nuoresta naisesta, joka on pudonnut yhteiskunnan kelkasta, mitä tulee opintoihin, työelämään ja ihmissuhteisiin. Sitä kutsutaan syrjäytymiseksi. Mutta ei kukaan oikeasti ole syrjässä. Jokainen on oman elämänsä keskipisteessä. Yhteiskunnan vaatimusten viidakossa, menestystä, superuria ja julkisuutta ihannoivassa ajassa, arvokkuutensa voi helposti hukata. 9 hyvää syytä elää kertoo tarinan kadotetun luottamuksen uudelleen löytämisestä. Se on pienten tilanteiden draama, jonka henkilöt ovat ulospäin vähäpätöistä väkeä, mutta sisältä suuria ihmisiä, kukin omalla tavallaan.

Rooleissa Santtu Karvonen, Juha Kukkonen, Ella Mettänen (vier.), Pihla Penttinen (vier.), Minna Suuronen ja Robin Svartström. Ohjaus Kaisa–Liisa Logren.

Näytös alkaa torstaina 22.11. klo 19 Ryhmäteatterin Helsinginkadun näyttämöllä. Lipun varanneille jaetaan liput teatterin aulassa klo 18.30.

Tiedustelut ja sitovat lippuvaraukset (ilmoittautuminen alkaa to 18.10. klo 10, varauksia otetaan vastaan vain puhelimitse):

Mia-Marisa Ranta
järjestö- ja viestintäsuunnittelija
puh. 045 133 7456 (klo 10-16)