Haemme vuorotteluvapaan sijaista SATU-toiminnan palveluohjaajalle 2.9.2019 alkaen. SATU-toiminnan työntekijät jalkautuvat sairaaloihin ja etsivät aktiivisesti asiakkaita, joilla on ongelmallista päihteiden käyttöä. Työhön kuuluu olennaisena osana motivoiva palveluohjaus ja tukitoiminta. Toimintaa rahoittaa STEA.

Hakijalta odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työ soveltuu esimerkiksi hiljattain valmistuneelle sosionomille tai sairaanhoitajalle. Hakijan on täytettävä vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot (https://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/loyda_toita/vuorotteluvapaa/index.html).

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta päihteitä käyttävien asiakkaiden kanssa työskentelystä sekä päihdepalvelujärjestelmän tuntemusta. Mielenterveystyön tuntemus on etuna. Työskentely edellyttää valmiutta kohdata haastavia asiakkaita ja haittoja vähentävän työotteen ymmärtämistä. Lisäksi palveluohjaajana toimiminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, itsenäistä ja kokonaisvaltaista työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä sosiaali- ja terveysalan palvelujärjestelmän tuntemusta ja valmiutta jalkautua tarvittaessa asiakkaan tueksi palveluihin. Työtä tehdään osittain työparityöskentelynä pääsääntöisesti virka-aikaan, mutta työtä voi satunnaisesti olla muinakin aikoina. Liikumme päivittäin julkisella liikenteellä pääkaupunkiseudulla.

Tehtäväkuvaan kuuluu:
– palveluohjauksellinen asiakastyö
– työparityöskentely vertaisohjaajan kanssa
– työskentely sairaalaympäristössä
– matalan kynnyksen kohtaamistyö yhteistyössä päihdepoliklinikan kanssa
– asiakkaiden saattaminen palveluihin tarvittaessa
– verkostoyhteistyö
– toiminnan kehittäminen, seuranta ja arviointi yhdessä tiimin kanssa

Työpaikka sijaitsee osoitteessa Opastinsilta 8 D, 00520 Helsinki. Vuorotteluvapaan sijaisuus alkaa 2.9.2019 päättyen 28.2.2020 (180 kalenteripäivää). Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä ja tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G25.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen rekry(a)tukikohta.org viimeistään 30.6. klo 16.
Rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen voit tutustua osoitteessa www.tukikohta.org/rekrytointi

Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää päihteitä käyttäville ja kuntoutuville asiakkaille suunnattuja avohoidollisia päihdepalveluja sekä tukea ja auttaa niin päihteitä käyttäviä, kuntoutuvia, kuin myös heidän läheisiään.

Tiedustelut:

Miia Piho puh. 044 489 0090 / 21.5 klo 13 – 15, 22.5 klo 13 – 15
Pauliina Rantala puh. 044 777 1269 / 29.5. klo 14-16

Tietoa sivustolla käytettävistä evästeistä