Liity jäseneksi

Tukikohta ry:n jäsenenä tuet järjestön toimintaa ja pysyt ajan tasalla päihdepalvelujärjestelmän ajankohtaisista asioista. Jäsenenä saat järjestön sähköisen uutiskirjeen, joka ilmestyy noin 3-5 kertaa vuodessa. Uutiskirjeessä tiedotetaan järjestön toiminnasta ja päihdealan ajankohtaisista asioista.

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä oheisen lomakkeen. Kun jäsenhakemuksesi on käsitelty ja hyväksytty, saat jäsenmaksulaskun postitse kotiisi. Halutessasi voit tutustua henkilötietolain mukaiseen jäsenrekisterin rekisteriselosteeseen täällä.

Jäsenmaksuluokat ovat seuraavat:
• perusjäsenmaksu: 25e/vuosi
• työttömät, opiskelijat ja vastaavassa taloudellisessa asemassa olevat: 0e/vuosi
• yhteisöjäsenyys: 100e/vuosi
• kannatusjäsenyys: vapaavalintainen summa (huom. kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa)

Muistathan pitää yhteystietosi ajantasaisina
Tukikohta ry ei saa automaattisesti uusia yhteystietojasi väestötietojärjestelmästä, mikäli osoitteesi tai muut tietosi muuttuvat. Mikäli yhteystietosi muuttuvat, muistathan ilmoittaa asiasta osoitteeseen info(a)tukikohta.org tai puhelimitse numeroon puh. 045 133 7456. Näin varmistat, että saat jäsenpostia myös jatkossa!

 

Jäseneksi liittymislomake

Voit liittyä Tukikohta ry:n jäseneksi oheisella sähköisellä lomakkeella.

    Liittymällä jäseneksi annan samalla suostumukseni henkilötietojeni käsittelemiseen jäsenasioiden hoitamista ja tiedottamista varten. Henkilötietoja ei luovuteta järjestön ulkopuolelle.

Lisätietoja jäsenyydestä ja järjestön jäsentoiminnasta

Mia-Marisa Ranta
järjestö- ja viestintäsuunnittelija
puh. 045 133 7456
mia-marisa.ranta(a)tukikohta.org