Määrittääkö läheisesi päihdeongelma sinunkin elämääsi? Milloin viimeksi iloitsit elämästäsi? Oletko kadottanut toiveikkuutesi? Millaisia haaveita, toiveita ja tavoitteita sinulla on tulevaisuuden suhteen? Kaipaisitko välineitä oman jaksamisesi vahvistamiseen? Haluaisitko keskustella luottamuksellisesti samassa elämäntilanteessa olevien kanssa ja vahvistaa hyvinvointiasi ryhmän tuella?

Tule mukaan läheisryhmään voimaantumaan vertaistuen, kuuntelun ja itsetutkiskelun avulla. Ryhmä on suunnattu sinulle, jonka läheisellä on päihdeongelma. Olet lämpimästi tervetullut ryhmään, jos sinulla on huoli läheisesi päihteiden käytöstä, kaipaisit tukea ja olet valmis sitoutumaan ryhmään sekä oman hyvinvointisi vahvistamiseen.

Läheisryhmä kokoontuu syyskaudella 2018 keskiviikkoisin 19.9.-7.11.2018 klo 17.30-19.30 (8 krt) Helsingissä osoitteessa Mäkelänkatu 4 A. Ilmoittautuminen ryhmään käynnistyy 21.8.2018. Alustavan kiinnostuksen voi halutessaan ilmaista ohjaajalle sähköpostitse jo ennen sitä (huom. loma-ajasta johtuen ohjaaja vastaa viesteihin 21.8. alkaen).

Ryhmän tavoitteena on lisätä sinun yksilöllisiä voimavarojasi, vahvistaa toiveikkuutta elämässäsi sekä oppia itsestäsi jotain uutta, jotta jaksaisit paremmin ja pystyisit pitämään huolta myös itsestäsi. Ryhmässä sivutaan päihteitä käyttävän läheisesi tilannetta, mutta sinä olet ryhmässä pääosassa. Työskentelyssä edetään tavoitteellisesti vertaistukea hyödyntäen ja toisten näkökulmista sekä elämänkokemuksista oppien.

Kyseessä on suljettu ryhmä ja ryhmäprosessi on luottamuksellinen. Osallistuminen ryhmään on maksutonta.  Mukaan mahtuu enintään 8 osallistujaa. Ryhmää ohjaa sosionomi (amk), seksuaalineuvoja (sss) Arja Wallenius.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ryhmän ohjaajaan!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Arja Wallenius
läheistyöntekijä
puh. 046 561 1498
arja.wallenius(a)tukikohta.org