Tule meille töihin!

Haemme toimintavastaavaa Suunta-toimintaan

Haemme sosiaali-, työllistämis- ja päihdealan osaajaa johtamaan Suunta-toimintaan Tukikohta ry:ssä. Suunta-toiminta koostuu kolmesta osakokonaisuudesta:

  • Kynnyksetön työtoiminta: vapaaehtoisuuteen perustuvaa työtoimintaa oman elämäntilanteen mukaan. Päihteiden käyttö ei ole este osallistua toimintaan.
  • Väylä-ryhmä: kuuden viikko ryhmämuotoinen toiminta päihteettömyyden alkuvaiheessa oleville.
  • Suunta-kurssi: kolmen kuukauden kurssi, jonka aikana valmennetaan päihdekuntoutujia työ- ja opiskeluelämään.

Kaikki toiminnat edistävät asiakkaiden työelämävalmiuksia ja toimintakykyä. Suunta-toiminta saa STEA:lta kohdennettua toiminta-avustusta. Toiminnassa työskentelee 3 ohjaajaa, 1 avustava ohjaaja sekä toimintavastaava.

Toimintavastaava työskentelee kaikissa osatoiminnoissa ja työajasta n 20 % koostuu asiakastyöstä kaikissa osatoiminnoissa. Muita työtehtäviä ovat mm.

  • tiimin esihenkilönä toimiminen
  • toiminnan arviointi ja raportointi
  • toiminnan kehittäminen henkilöstön sekä asiakkaiden kanssa
  • verkostoyhteistyö
  • Tukikohdan johtoryhmätyöskentely

Toimintavastaavan työssä tarvitaan kykyä hallita ja johtaa Tukikohdan työllisyyttä edistävien toimintojen kokonaisuutta. Sinun tulee olla valmis työskentelemään vaihtelevassa työympäristössä. Ymmärrät sekä haittoja vähentävää ideologiaa sekä päihdekuntoutuksen prosesseja. Myös työllisyyttä edistävät palvelut ovat sinulle tuttuja. Olet omatoiminen ja joustava. Lisäksi uskallat haastaa itseäsi uusissa tilanteissa ja pystyt arvioimaan omaa toimintaasi.

Tehtävässä edellytetään vähintään sosionomi (AMK)-tutkintoa, kolmen vuoden työkokemusta sosiaalialalta sekä kokemusta henkilöstöjohtamisesta. Luemme eduksi johtamiskoulutuksen sekä työvalmentajan erikoisammattitutkinnon.

Valittavan henkilön tulee sitoutua Tukikohta ry:n arvoihin: asiakaslähtöisyys, kunnioittava kohtaaminen, osallisuus, avoimuus ja luotettavuus.

Tukikohta ry:ssä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä ja huolehdimme työntekijöistämme mm. tarjoamalla virikeseteleitä ja laadukasta tyhy-toimintaa. Työsopimuksessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G28. Työt voivat alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Kerro miksi juuri sinä olisit sopiva työntekijä tähän tehtävään. Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi 10.9.2021 mennessä.

Lue seuraavaksi

Suunta-kurssi päihdekuntoutujille alkaa 4.10.2021

23.9.2021

Tule etsimään omaa suuntaa työ- tai opiskeluelämään Suunta-kurssilta. Seuraava kurssi alkaa 4.10. Kurssilla on tilaa!

Haemme ohjaajaa Suunta-toimintaan

21.9.2021

Haemme sosiaalialan osaajaa ohjaamaan ja kehittämään päihdekuntoutujille suunnattua Suunta-kurssia ja Väylä-ryhmää. Haku päättyy 01.10.2021.