oht_kesa_2015_hires-3990

Haemme avustavaa ohjaajaa Paikka auki -ohjelmaan

Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää päihteitä käyttäville ja kuntoutuville asiakkaille suunnattuja avohoidollisia päihdepalveluja sekä tukea ja auttaa niin päihteitä käyttäviä, kuntoutuvia kuin myös heidän läheisiään. Etsimme moniammatilliseen tiimiimme avustavaa ohjaajaa haittoja vähentävään toimintaan.

Avoin työpaikka kuuluu Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) Paikka auki -avustusohjelman piiriin. Avustusohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle vaikeasti työllistyvälle henkilölle vuoden mittainen työsuhde sosiaali- ja terveysalan järjestössä ja täten edistää heidän työelämävalmiuksiaan sekä jatkopolkumahdollisuuksiaan. Avustava ohjaaja palkataan 12 kuukautta kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen 80% työajalla.

Palkattavan henkilön tulee olla osatyökykyinen päihdekuntoutuja. Avustavan ohjaajan työtehtäviin kuuluu muun muassa päihteitä käyttäville asiakkaille suunnatussa kynnyksettömässä kohtaamispaikassa, työtoiminnassa ja ryhmätoiminnassa toimiminen sekä toimintojen suunnittelu, kehittäminen ja arviointi yhdessä muun tiimin kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös järjestön yleishyödylliset työtehtävät. Palkattavan henkilön tukena työskentelyssä toimii nimetty mentori/esihenkilö.

Työpaikka sijaitsee Helsingin Itä-Pasilassa osoitteessa Opastinsilta 8.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen rekry@tukikohta.org. Hakuaika päättyy 1.4.2021 ja hakijoita haastatellaan hakuajan aikana. Paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

Ron Furman

toiminnanjohtaja

040 820 2564
ron.furman@tukikohta.org

 

Johanna Haukka

toimintavastaava
045 892 1289
johanna.haukka@tukikohta.org

Lue seuraavaksi

Tukikohdan toiminta kesällä

24.6.2021

Kesä tuo muutoksia osaan palveluidemme aukioloajoista. Katso tarkempi tieto kesän ajan toiminnastamme.

Tukikohdan kuntavaalitavoitteet 2021

1.6.2021

Tervetuloa tutustumaan Tukikohdan kuntavaalitavoitteisiin! Toimivassa kunnassa on oltava saavutettavat päihdepalvelut ja vahva yhteistyö päättäjien, järjestöjen ja palveluita käyttävien kesken.