Asunnottomien yön violettiliekkinen logo mustalla taustalla. Logon päällä lukee "Tulevaisuus ilman asunnottomuutta".

Asunnottomien yötä vietetään taas 17.10.

Asunnottomien yö on 20 vuotta täyttävä kansalaisliike, jossa on mukana sosiaali- ja terveysalan järjestöjä sekä muita toimijoita. Vuosittainen tapahtuma järjestetään YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä.

 

"Tulevaisuus ilman asunnottomuutta" – Asunnottomien yön päätapahtuma Helsingissä

Helsingin päätapahtuma on Kansalaistorilla ma 17.10.2022 klo 16–22. Tapahtumassa pohditaan konkreettisia ratkaisuja asunnottomuuden ennaltaehkäisemiseksi ja poistamiseksi. Ääneen pääsee kokemusasiantuntijoita ja muita asunnottomuuden asiantuntijoita sekä poliitikkoja.

Puheenvuorojen ja paneelikeskustelun lisäksi Kansalaistorilla on mm. ruokatarjoiluja, musiikkiesityksiä ja tulishow.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Tutustu ohjelmaan ja tapahtuman tiedotteeseen Asunnottomien yön verkkosivuilla.

 

Asunnottomien yö eri paikkakunnilla

Asunnottomien yötä vietetään monella paikkakunnalla ympäri Suomen aina Turusta Tornioon saakka. Asunnottomien yön verkkosivuille on koottu tietoa eri paikkakuntien tapahtumista.

 

Asunnottomien yö Tukikohdassa

Vietämme Asunnottomien yötä Tukikohdan Opastin-kohtaamispaikassa Itä-Pasilassa (os. Opastinsilta 8, katutaso) maanantaina 17.10.2022 klo 12–17.

Tarjolla on lämmintä keittoa ja pullakahvit. Ohjelmassa on onnenpyörä ja pientä hemmottelua: kynsien lakkausta, kampaaja sekä kulmien värjäystä ja siistimistä yhteistyössä kauneushoitola Browbarin kanssa. Myös suun terveydenhuolto vierailee tapahtumassa.

Tilaisuus on suunnattu asunnottomille ja päihteitä käyttäville. Lämpimästi tervetuloa!

Tukikohdan Etsivä löytää -hanke jalkautuu myös Helsingin päätapahtumaan Kansalaistorille.

 

Lue seuraavaksi

Haemme avustavaa ohjaajaa etsivään työhön ja nuorten kohtaamispaikkaan!

2.2.2024

Työntekijä tulee työskentelemään avustavana ohjaajana päihteitä käyttäville suunnatussa Etsivä löytää -toiminnassa ja Nuorten tukikohta -hankkeessa. Työnkuvaan kuuluu mm. etsivää ja jalkautuvaa työtä, palveluohjausta, kohtaamispaikkatoimintaa ja verkostoyhteistyötä. Haethan tehtävään viimeistään 15.2.2024.

“Kovat on ajat, mutta kovia on tytötkin”* – Etsivä löytää -hanke kohtaa vaikeassa asemassa olevia

25.1.2024

Etsivä löytää -hanke on tehnyt etsivää päihdetyötä kesäkuusta 2021 alkaen. Asiakkaiden elämäntilanteeseen liittyy monenlaisia haasteita. Hanketyöntekijät Anu Ruotsalainen ja Hanna Riihimäki nostavat esille mm. voimistuvan stigman ja vaikeuden päästä palveluiden piiriin.