Asunnottomien yön violettiliekkinen logo mustalla taustalla. Logon päällä lukee "Tulevaisuus ilman asunnottomuutta".

Asunnottomien yötä vietetään taas 17.10.

Asunnottomien yö on 20 vuotta täyttävä kansalaisliike, jossa on mukana sosiaali- ja terveysalan järjestöjä sekä muita toimijoita. Vuosittainen tapahtuma järjestetään YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä.

 

"Tulevaisuus ilman asunnottomuutta" – Asunnottomien yön päätapahtuma Helsingissä

Helsingin päätapahtuma on Kansalaistorilla ma 17.10.2022 klo 16–22. Tapahtumassa pohditaan konkreettisia ratkaisuja asunnottomuuden ennaltaehkäisemiseksi ja poistamiseksi. Ääneen pääsee kokemusasiantuntijoita ja muita asunnottomuuden asiantuntijoita sekä poliitikkoja.

Puheenvuorojen ja paneelikeskustelun lisäksi Kansalaistorilla on mm. ruokatarjoiluja, musiikkiesityksiä ja tulishow.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Tutustu ohjelmaan ja tapahtuman tiedotteeseen Asunnottomien yön verkkosivuilla.

 

Asunnottomien yö eri paikkakunnilla

Asunnottomien yötä vietetään monella paikkakunnalla ympäri Suomen aina Turusta Tornioon saakka. Asunnottomien yön verkkosivuille on koottu tietoa eri paikkakuntien tapahtumista.

 

Asunnottomien yö Tukikohdassa

Vietämme Asunnottomien yötä Tukikohdan Opastin-kohtaamispaikassa Itä-Pasilassa (os. Opastinsilta 8, katutaso) maanantaina 17.10.2022 klo 12–17.

Tarjolla on lämmintä keittoa ja pullakahvit. Ohjelmassa on onnenpyörä ja pientä hemmottelua: kynsien lakkausta, kampaaja sekä kulmien värjäystä ja siistimistä yhteistyössä kauneushoitola Browbarin kanssa. Myös suun terveydenhuolto vierailee tapahtumassa.

Tilaisuus on suunnattu asunnottomille ja päihteitä käyttäville. Lämpimästi tervetuloa!

Tukikohdan Etsivä löytää -hanke jalkautuu myös Helsingin päätapahtumaan Kansalaistorille.

 

Lue seuraavaksi

Haemme hanketyöntekijää Nuorten tukikohtaan

22.5.2024

Haemme hanketyöntekijää Nuorten tukikohtaan. Nuorten tukikohta on vuonna 2023 käynnistynyt kolmivuotinen hanke, joka on perustanut päihteitä käyttäville 18-25-vuotiaille nuorille suunnatun kohtaamispaikan Helsingin keskustaan. Haku päättyy 4.6.2024.

Tukikohdan EU-vaaliteemat 2024

21.5.2024

Eurooppalaisessa päätöksenteossa on tärkeää keskittyä yhtenäisemmän päihdepolitiikan luomiseen eri jäsenmaiden välillä. Tukikohta ry:n vaaliteemat korostavat yhteistyön ja tutkimusnäyttöön perustuvien toimien merkitystä.