Strategiakuva_etusivu

Asiakas palveluiden ytimessä, yhdenvertaisuutta ja rohkeaa vaikuttamista – Tukikohta ry:n strategia vuosille 2022-2025 on julkaistu

Tukikohta ry:n uusi strategia vuosille 2022-2025 on päivitetty. Järjestö tarjoaa tukea ja kohtaamista päihteitä käyttäville, kuntoutujille ja läheisille. Keskitymme kokonaisvaltaisesti päihdehaittojen vähentämiseen ja päihdekuntoutukseen. Tarkoituksena on kehittää ja tuottaa laadukkaita ja vaikuttavia palveluita sekä tehdä rohkeaa vaikuttamistyötä.

Strategisiksi painopisteiksi on tuoreessa strategiassa nostettu asiakas palveluiden ytimessä, yhdenvertaisuus ja rohkea vaikuttaminen. Päivitettyyn strategiaan on myös nostettu useita menestyksen tekijöitä, joiden avulla varmistetaan tavoitteiden ja päämäärien saavuttaminen.

”Haluamme rohkeammin vaikuttaa siihen, että yhdenvertaisuus ja asiakaslähtöisyys toteutuvat palvelujärjestelmässä”, kertoo Tukikohta ry:n toiminnanjohtaja Ron Furman.

”Päämääränämme on, että Tukikohta ry on arvostettu päihdealan toimija ja aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Panostamme siihen, että järjestön tuottamat palvelut ovat laadukkaita ja vaikuttavia ja ne vahvistavat yksilöiden arkea ja hyvinvointia.”

Tulevalla strategiakaudella järjestön vaikuttamistyötä tullaan vahvistamaan.

”Haluamme, että Tukikohta ry tunnetaan asiantuntijaorganisaationa ja aktiivisena yhteiskunnallisena vaikuttajana”, Furman linjaa. Hän näkee, että päihdetyötä tekevällä järjestöllä on myös eettinen velvollisuus pitää esillä päihteitä käyttävien, kuntoutujien ja läheisten asiaa ja tuoda heidän ääntään yhteiskunnassa esille.

Myös Tukikohta ry:n hallituksen puheenjohtaja Jonny Friskberg on tyytyväinen päivitettyyn strategiaan. Hänen mukaansa strategisten painopisteiden perustana on hyvinvointia edistävä työpaikkakulttuuri, arvopohjainen työskentely ja tiedolla johtaminen. Henkilökunta koostuu sitoutuneista asiantuntijoista.

”Näen, että hyvinvoiva organisaatio on hyvä pohja rakentaa laadukkaita palveluita”, hän painottaa.

”Tukikohta ry:ssä on tehty ammattitaitoista ja monipuolista päihdetyötä pian 22 vuoden ajan. Strategia antaa selkeät ja hyvät suuntaviivat kehittää ja viedä toimintaa eteenpäin seuraaville strategiavuosille.”

 

Lisätietoja:

Ron Furman

toiminnanjohtaja

puh. 040 820 2564

ron.furman@tukikohta.org

 

Tutustu strategiaan täältä.

Lue seuraavaksi

Väylä-ryhmä alkaa 16.8.2022

2.8.2022

Väylä-ryhmä tarjoaa mielekästä tekemistä ja tukea päihteettömyyden alkuvaiheeseen. Seuraava ryhmä alkaa 16.8.2022. Ryhmässä on vielä tilaa. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ryhmän ohjaajiin.

Blogi: Systeemihäiriöt ovat tuen saamisen esteitä

19.7.2022

Systeemihäiriöllä tarkoitetaan sellaista hyvinvointijärjestelmään liittyvää tekijää, joka haittaa tai estää asiakasta saamasta parasta mahdollista palvelua ja tukea. Systeemihäiriöiden takia asiakas saattaa syrjäytyä systeemien väliin ei-kenenkään-asiakkaaksi.