Nuorten tukikohta -hanke muuttaa uusiin tiloihin

Nuorten tukikohta -hanke muuttaa uusiin tiloihin helmikuussa

Nuorten tukikohta -hanke on löytänyt uudet toimitilat Helsingistä. Uudet tilat sijaitsevat osoitteessa Hietaniemenkatu 7, 5. kerros. Uusi vuokrasopimus astuu voimaan 1.2.2024, ja ovet avautuvat asiakkaille keskiviikkona 14.2.2024. Hankkeen viimeinen aukiolopäivä nykyisissä tiloissa Pohjoisella Rautatiekadulla on 1.2.2024.

”Olemme pystyneet toteuttamaan toimintaamme normaalisti hankkeen käynnistymisestä eli viime vuoden elokuusta alkaen. Olemme tyytyväisiä, että saimme uudet tilat nopeasti, ja toimintamme jatkuu normaalisti myös uusissa tiloissa. Toiminta ja aukioloajat säilyvät ennallaan”, hankevastaava Annika Mansner kertoo.

Nuorten tukikohta on Tukikohta ry:n kolmevuotinen hanke, joka toimii STEA:n rahoituksella. Hankkeen tavoitteena on nuorten arjen hyvinvoinnin vahvistaminen tiedon ja tuen avulla. Toiminnan keskeisenä ajatuksena on tarjota turvallinen paikka, jonne esimerkiksi kaduilla kohdatut päihteitä käyttävät nuoret voidaan ohjata viettämään aikaa sekä saamaan apua ja tukea arjen haasteisiin.

Lue lisää Nuorten tukikohta -hankkeen toiminnasta Tukikohdan verkkosivuilta.

Voit seurata hankkeen kuulumisia ja toimintaa sosiaalisessa mediassa: Facebookissa ja Instagramissa.

 

Lisätietoja:

Annika Mansner
hankevastaava, Nuorten tukikohta -hanke
044 493 1804
annika.mansner@tukikohta.org

Ron Furman
toiminnanjohtaja
040 820 2564
ron.furman@tukikohta.org

Lue seuraavaksi

Huolta vai hyvinvointia? Ratkaisuja päihteiden käyttäjän läheisen huomioimiseen hyvinvointialueilla

29.8.2024

Miten läheisten tuen tarpeet tulisi huomioida sote-palveluissa? Tule kuulemaan aiheesta lisää 17.9. klo 14-16 järjestettävään tilaisuuteen. Tilaisuus on suunnattu hyvinvointialueiden palveluista päättävälle henkilöstölle sekä läheisiä työssään kohtaaville ammattilaisille.

Väylä-ryhmä tukee kuntoutujia päihteettömyyden alkuvaiheessa

21.8.2024

Väylä-ryhmän aikana asiakkaat pääsevät kokemaan uusia elämyksiä ja voivat saada innostuksen uuteen harrastukseen. Monille ryhmäpäivien aikana käsitellyt aiheet esimerkiksi retkahdusprosessin vaiheista tai tunteiden tunnistamisesta tuovat uusia näkökulmia ja työkaluja päihteettömään elämään, kirjoittaa ohjaajamme Stefan Kyburz.