Nuorten tukikohta -hanke muuttaa uusiin tiloihin helmikuussa
Nuorten tukikohta -hanke on löytänyt uudet toimitilat Helsingistä. Uudet tilat sijaitsevat osoitteessa Hietaniemenkatu 7, 5. kerros. Uusi vuokrasopimus astuu voimaan 1.2.2024, ja ovet avautuvat asiakkaille keskiviikkona 14.2.2024. Hankkeen viimeinen aukiolopäivä nykyisissä tiloissa Pohjoisella Rautatiekadulla on 1.2.2024.
”Olemme pystyneet toteuttamaan toimintaamme normaalisti hankkeen käynnistymisestä eli viime vuoden elokuusta alkaen. Olemme tyytyväisiä, että saimme uudet tilat nopeasti, ja toimintamme jatkuu normaalisti myös uusissa tiloissa. Toiminta ja aukioloajat säilyvät ennallaan”, hankevastaava Annika Mansner kertoo.
Nuorten tukikohta on Tukikohta ry:n kolmevuotinen hanke, joka toimii STEA:n rahoituksella. Hankkeen tavoitteena on nuorten arjen hyvinvoinnin vahvistaminen tiedon ja tuen avulla. Toiminnan keskeisenä ajatuksena on tarjota turvallinen paikka, jonne esimerkiksi kaduilla kohdatut päihteitä käyttävät nuoret voidaan ohjata viettämään aikaa sekä saamaan apua ja tukea arjen haasteisiin.
Lue lisää Nuorten tukikohta -hankkeen toiminnasta Tukikohdan verkkosivuilta.
Voit seurata hankkeen kuulumisia ja toimintaa sosiaalisessa mediassa: Facebookissa ja Instagramissa.
Lisätietoja:
Annika Mansner
hankevastaava, Nuorten tukikohta -hanke
044 493 1804
annika.mansner@tukikohta.org
Ron Furman
toiminnanjohtaja
040 820 2564
ron.furman@tukikohta.org
Lue seuraavaksi
Kohti inhimillisempää päihdepolitiikkaa – Tukikohta ry:n kunta- ja aluevaalitavoitteet
Haluamme varmistaa, että päihdepalvelut ovat helposti saavutettavia, kokonaisvaltaisia ja vastaavat ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Järjestöjen roolia on vahvistettava ja palveluketjuja sujuvoitettava.
Osallistu omaisten hyvinvointia, taloudellista tilannetta ja palvelukokemuksia koskevaan tutkimukseen
Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelma (MIPA 2.0) kerää kyselyllä tietoa siitä, miten sosiaaliturvaan ja palveluihin viime aikoina tehdyt muutokset näkyvät omaisten arjessa, hyvinvoinnissa, taloudessa ja palvelujen saannissa. Olet tutkimuksen kohderyhmää, jos läheisesi mielenterveyden vaikeudet, päihteiden käyttö tai muu riippuvuus vaikuttavat elämääsi.