Nuorten tukikohta -hanke muuttaa uusiin tiloihin

Nuorten tukikohta -hanke muuttaa uusiin tiloihin helmikuussa

Nuorten tukikohta -hanke on löytänyt uudet toimitilat Helsingistä. Uudet tilat sijaitsevat osoitteessa Hietaniemenkatu 7, 5. kerros. Uusi vuokrasopimus astuu voimaan 1.2.2024, ja ovet avautuvat asiakkaille keskiviikkona 14.2.2024. Hankkeen viimeinen aukiolopäivä nykyisissä tiloissa Pohjoisella Rautatiekadulla on 1.2.2024.

”Olemme pystyneet toteuttamaan toimintaamme normaalisti hankkeen käynnistymisestä eli viime vuoden elokuusta alkaen. Olemme tyytyväisiä, että saimme uudet tilat nopeasti, ja toimintamme jatkuu normaalisti myös uusissa tiloissa. Toiminta ja aukioloajat säilyvät ennallaan”, hankevastaava Annika Mansner kertoo.

Nuorten tukikohta on Tukikohta ry:n kolmevuotinen hanke, joka toimii STEA:n rahoituksella. Hankkeen tavoitteena on nuorten arjen hyvinvoinnin vahvistaminen tiedon ja tuen avulla. Toiminnan keskeisenä ajatuksena on tarjota turvallinen paikka, jonne esimerkiksi kaduilla kohdatut päihteitä käyttävät nuoret voidaan ohjata viettämään aikaa sekä saamaan apua ja tukea arjen haasteisiin.

Lue lisää Nuorten tukikohta -hankkeen toiminnasta Tukikohdan verkkosivuilta.

Voit seurata hankkeen kuulumisia ja toimintaa sosiaalisessa mediassa: Facebookissa ja Instagramissa.

 

Lisätietoja:

Annika Mansner
hankevastaava, Nuorten tukikohta -hanke
044 493 1804
annika.mansner@tukikohta.org

Ron Furman
toiminnanjohtaja
040 820 2564
ron.furman@tukikohta.org

Lue seuraavaksi

Suunta-kurssi alkaa 18.3. – hae mukaan!

27.2.2024

Suunta-kurssi on työ- ja opiskeluelämään valmentava kurssi päihdekuntoutujille. Seuraava kurssi alkaa 18.3. Kurssilla on vielä tilaa, hae mukaan!

Haemme avustavaa ohjaajaa etsivään työhön ja nuorten kohtaamispaikkaan!

2.2.2024

Työntekijä tulee työskentelemään avustavana ohjaajana päihteitä käyttäville suunnatussa Etsivä löytää -toiminnassa ja Nuorten tukikohta -hankkeessa. Työnkuvaan kuuluu mm. etsivää ja jalkautuvaa työtä, palveluohjausta, kohtaamispaikkatoimintaa ja verkostoyhteistyötä. Haethan tehtävään viimeistään 15.2.2024.