Vasemmalla puolella on rapakon edessä seisovan ihmisen jalat, kuva heijastuu rapakosta. OIkealla puolella lukee "“Kuka kohtaisi minut?” – Päihteitä käyttävien ihmisten kohtaamat asenteet yhteiskunnassa ja esteet avun saamiselle" Keskustelutilaisuus Oodissa to 24.11. klo 17.

“Kuka kohtaisi minut?” – Päihteitä käyttävien ihmisten kohtaamat asenteet yhteiskunnassa ja esteet avun saamiselle

Tukikohta ry järjestää keskustelutilaisuuden Helsingin keskustakirjasto Oodissa. Tule kuulemaan huumeita ja muita päihteitä käyttävien sekä heidän läheistensä tilanteesta. Tilaisuudessa puhuvat kansanedustajat Elina Valtonen ja Veronika Honkasalo sekä päihdetyön asiantuntijoita ja kokemusasiantuntija. Aikaa on varattu myös kysymyksille ja keskustelulle. Tarjolla on kahvia ja pientä makeaa. Tilaisuus on avoin kaikille. Tervetuloa!

Tapahtumapaikka: Helsingin keskustakirjasto Oodi (Töölönlahdenkatu 4), Maijansali (1. krs)

Tapahtuma-aika: to 24.11. klo 17–19.20

Ohjelma:

Kahvitarjoilu

Tervetuloa – Ron Furman, Tukikohta ry

Avauspuheenvuoro – Elina Valtonen, Kokoomus

Palveluiden piiriin hakeutumisen esteet – Juha Sedergen, Tukiverkko-hanke, Tukikohta ry

Päihteitä käyttävän nuoren arki kadulle jalkautuvan työn näkökulmasta – Annika Mansner Etsivä löytää -hanke, Tukikohta ry

Paneelikeskustelu, jossa panelisteina Veronika Honkasalo (Vasemmistoliitto), Kim Kannussaari (EPT-verkosto / EHYT ry), Marja Oivo (Tukikohta ry), Niina Pietilä (Tukikohta ry) ja kokemusasiantuntija. Paneelin juontaa Sauli Suominen (SPO ry).

Katsojien kysymykset ja kommentit

Lue seuraavaksi

Tavoitteemme eduskuntavaaleissa 2023

15.3.2023

Eduskunnassa tehdään tärkeitä päätöksiä, jotka vaikuttavat hyvinvointialueilla tarjottaviin päihdepalveluihin.

Haemme hankevastaavaa uuteen Nuorten tukikohta -hankkeeseen!

9.3.2023

Hankevastaavan tehtäviin kuuluu esimerkiksi kasvokkainen asiakastyö, esihenkilönä toimiminen ja kokonaisvastuu hankkeesta.