Vasemmalla puolella on rapakon edessä seisovan ihmisen jalat, kuva heijastuu rapakosta. OIkealla puolella lukee "“Kuka kohtaisi minut?” – Päihteitä käyttävien ihmisten kohtaamat asenteet yhteiskunnassa ja esteet avun saamiselle" Keskustelutilaisuus Oodissa to 24.11. klo 17.

“Kuka kohtaisi minut?” – Päihteitä käyttävien ihmisten kohtaamat asenteet yhteiskunnassa ja esteet avun saamiselle

Tukikohta ry järjestää keskustelutilaisuuden Helsingin keskustakirjasto Oodissa. Tule kuulemaan huumeita ja muita päihteitä käyttävien sekä heidän läheistensä tilanteesta. Tilaisuudessa puhuvat kansanedustajat Elina Valtonen ja Veronika Honkasalo sekä päihdetyön asiantuntijoita ja kokemusasiantuntija. Aikaa on varattu myös kysymyksille ja keskustelulle. Tarjolla on kahvia ja pientä makeaa. Tilaisuus on avoin kaikille. Tervetuloa!

Tapahtumapaikka: Helsingin keskustakirjasto Oodi (Töölönlahdenkatu 4), Maijansali (1. krs)

Tapahtuma-aika: to 24.11. klo 17–19.20

Ohjelma:

Kahvitarjoilu

Tervetuloa – Ron Furman, Tukikohta ry

Avauspuheenvuoro – Elina Valtonen, Kokoomus

Palveluiden piiriin hakeutumisen esteet – Juha Sedergen, Tukiverkko-hanke, Tukikohta ry

Päihteitä käyttävän nuoren arki kadulle jalkautuvan työn näkökulmasta – Annika Mansner Etsivä löytää -hanke, Tukikohta ry

Paneelikeskustelu, jossa panelisteina Veronika Honkasalo (Vasemmistoliitto), Kim Kannussaari (EPT-verkosto / EHYT ry), Marja Oivo (Tukikohta ry), Niina Pietilä (Tukikohta ry) ja kokemusasiantuntija. Paneelin juontaa Sauli Suominen (SPO ry).

Katsojien kysymykset ja kommentit

Lue seuraavaksi

Kokemuksia fentanyylitestien jakamisesta

9.11.2022

Fentanyyli on lyhytvaikutteinen mutta erittäin voimakas opioidi, jonka annostelu on haastavaa, ja pienikin määrä voi johtaa yliannostukseen.

Päihdejärjestöt huolissaan huumekuolemista – jokaisen luvun takana on jollekin tärkeä ihminen

31.10.2022

Suomi on kärkisijalla alle 25-vuotiaiden huumekuolemissa Euroopassa. Tämä käy ilmi Euroopan huumausaineiden ja niiden väärinkäytön seurantakeskus EMCDDA:n huumeraportista, joka julkaistiin kesäkuussa 2022.