Mustassa yläosassa kämmenien keskellä oleva kynttilä loistaa valoa. Sinisessä alaosassa lukee Huumeisiin kuolleiden muistotilaisuus ti 8.11.2022 Helsingin Vanhassa kirkossa.

Huumeisiin kuolleiden muistotilaisuus

Huumeisiin kuolleiden muistotilaisuus Helsingissä

Perinteinen Huumeisiin kuolleiden muistotilaisuus järjestetään tiistaina 8.11.2022 klo 18 Helsingin Vanhassa kirkossa.

Tule muistamaan poisnukkunutta läheistä, ystävää tai tuttavaa ja hiljentymään hetkeksi kirkkoon. Kirkon ulkopuolelle syttyvät jälleen kynttilät huumeisiin kuolleiden muistoksi. Voit myös tuoda oman kynttilän. Tilaisuuteen ei tarvitse ennalta ilmoittautua. Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Irti Huumeista ry, Tukikohta ry, KRAN rf, Stop Huumeille ry, A-klinikkasäätiö, EHYT ry, EPT-verkosto, Sininauhaliitto, Myllyhoitoyhdistys ry ja Helsingin tuomiokirkkoseurakunta.

Huumeisiin tai päihteisiin kuolleiden muistotilaisuudet muilla paikkakunnilla

Pyhäinpäivän aikoihin myös monella muulla paikkakunnalla järjestetään samantapainen tilaisuus kuin Helsingissä. Muiden paikkakuntien muistotilaisuuksista voit lukea lisää Vaiettu menetys -sivustolta.

Päihteisiin kuolleen läheisen muistaminen virtuaalisesti

Jos et pääse osallistumaan tapahtumaan, voit muistaa läheistäsi Vaiettu menetys -sivustolla. Siellä on mahdollisuus kirjoittaa muistokirjoitus päihteisiin kuolleen läheisen muistoksi tai jakaa läheisen ihmisen päihdekuolemaan liittyvä tarina. Sivustolla kerrotaan myös tukea ja keskusteluapua tarjoavista tahoista.

Lue seuraavaksi

Tavoitteemme eduskuntavaaleissa 2023

15.3.2023

Eduskunnassa tehdään tärkeitä päätöksiä, jotka vaikuttavat hyvinvointialueilla tarjottaviin päihdepalveluihin.

Haemme hankevastaavaa uuteen Nuorten tukikohta -hankkeeseen!

9.3.2023

Hankevastaavan tehtäviin kuuluu esimerkiksi kasvokkainen asiakastyö, esihenkilönä toimiminen ja kokonaisvastuu hankkeesta.