Tule meille töihin!

Haemme toimintavastaavaa Suunta-toimintaan

Haemme sosiaali-, työllistämis- ja päihdealan osaajaa johtamaan Suunta-toimintaan Tukikohta ry:ssä. Suunta-toiminta koostuu kolmesta osakokonaisuudesta:

  • Kynnyksetön työtoiminta: vapaaehtoisuuteen perustuvaa työtoimintaa oman elämäntilanteen mukaan. Päihteiden käyttö ei ole este osallistua toimintaan.
  • Väylä-ryhmä: kuuden viikko ryhmämuotoinen toiminta päihteettömyyden alkuvaiheessa oleville.
  • Suunta-kurssi: kolmen kuukauden kurssi, jonka aikana valmennetaan päihdekuntoutujia työ- ja opiskeluelämään.

Kaikki toiminnat edistävät asiakkaiden työelämävalmiuksia ja toimintakykyä. Suunta-toiminta saa STEA:lta kohdennettua toiminta-avustusta. Toiminnassa työskentelee 3 ohjaajaa, 1 avustava ohjaaja sekä toimintavastaava.

Toimintavastaava työskentelee kaikissa osatoiminnoissa ja työajasta n 20 % koostuu asiakastyöstä kaikissa osatoiminnoissa. Muita työtehtäviä ovat mm.

  • tiimin esihenkilönä toimiminen
  • toiminnan arviointi ja raportointi
  • toiminnan kehittäminen henkilöstön sekä asiakkaiden kanssa
  • verkostoyhteistyö
  • Tukikohdan johtoryhmätyöskentely

Toimintavastaavan työssä tarvitaan kykyä hallita ja johtaa Tukikohdan työllisyyttä edistävien toimintojen kokonaisuutta. Sinun tulee olla valmis työskentelemään vaihtelevassa työympäristössä. Ymmärrät sekä haittoja vähentävää ideologiaa sekä päihdekuntoutuksen prosesseja. Myös työllisyyttä edistävät palvelut ovat sinulle tuttuja. Olet omatoiminen ja joustava. Lisäksi uskallat haastaa itseäsi uusissa tilanteissa ja pystyt arvioimaan omaa toimintaasi.

Tehtävässä edellytetään vähintään sosionomi (AMK)-tutkintoa, kolmen vuoden työkokemusta sosiaalialalta sekä kokemusta henkilöstöjohtamisesta. Luemme eduksi johtamiskoulutuksen sekä työvalmentajan erikoisammattitutkinnon.

Valittavan henkilön tulee sitoutua Tukikohta ry:n arvoihin: asiakaslähtöisyys, kunnioittava kohtaaminen, osallisuus, avoimuus ja luotettavuus.

Tukikohta ry:ssä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä ja huolehdimme työntekijöistämme mm. tarjoamalla virikeseteleitä ja laadukasta tyhy-toimintaa. Työsopimuksessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G28. Työt voivat alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Kerro miksi juuri sinä olisit sopiva työntekijä tähän tehtävään. Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi 10.9.2021 mennessä.

Lue seuraavaksi

Väylä-ryhmä alkaa 16.8.2022

2.8.2022

Väylä-ryhmä tarjoaa mielekästä tekemistä ja tukea päihteettömyyden alkuvaiheeseen. Seuraava ryhmä alkaa 16.8.2022. Ryhmässä on vielä tilaa. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ryhmän ohjaajiin.

Blogi: Systeemihäiriöt ovat tuen saamisen esteitä

19.7.2022

Systeemihäiriöllä tarkoitetaan sellaista hyvinvointijärjestelmään liittyvää tekijää, joka haittaa tai estää asiakasta saamasta parasta mahdollista palvelua ja tukea. Systeemihäiriöiden takia asiakas saattaa syrjäytyä systeemien väliin ei-kenenkään-asiakkaaksi.