Palveluohjaajaksi päihdejärjestöön? Otsikon alla kaksi kuvaa, joista vasemmanpuoleisessa käsi käyttää tietokoneen hiirtä. Oikeanpuoleisessa kaksi ihmistä istumassa toisiinsa päin kääntyneinä. Kuvien alla on Tukikohdan kaupunkisiluetti ja logo.

Haemme osaavaan tiimiimme palveluohjaajaa

 Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton päihdealan järjestö. Tarjoamme matalan kynnyksen päihdepalveluita, avohoidollista päihdekuntoutusta ja läheisten tukipalveluita pääkaupunkiseudulla.

Tukikohta ry:n Kohtaamo-toiminta on STEA:n rahoittamaa ja koostuu neljästä osatoiminnasta: päihteitä käyttävien kohtaamispaikkatoiminta (Avoimet ovet), palveluohjaus, ryhmätoiminta sekä läheisten neuvonta- ja tukipalvelut.

Etsimme moniammatilliseen tiimiimme palveluohjaajaa. Palveluohjaajan työtehtäviin kuuluu päihteitä käyttäville asiakkaille suunnatussa kynnyksettömässä kohtaamispaikassa työskentely, päihteitä käyttävien asiakkaiden palveluohjaus, työpajatoiminta ja verkostoyhteistyö. Lisäksi tehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelu, arviointi, kehittäminen ja toteutus yhdessä työtiimin sekä asiakkaiden kanssa. Työtiimiin kuuluvat toimintavastaava, palveluohjaaja ja kaksi ryhmänohjaajaa sekä lisäksi kokemusasiantuntijoita.

Työssä vaaditaan laaja-alaista päihde- ja mielenterveystyön tuntemusta. Arvostamme haittoja vähentävää työotetta, kykyä kohdata eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä palvelujärjestelmän tuntemusta ja verkostotyön osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja/tai terveysalan koulutus ja vähintään 1–5 vuoden työkokemus päihdetyöstä.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä, ja tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G25. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, ja viikoittainen työaika on 37,5 h. Työ alkaa sopimuksen mukaan helmikuun aikana tai sen jälkeen.

Hakemukset ja CV lähetetään osoitteeseen rekry@tukikohta.org 6.1.2023 klo 16 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä seuraavilta henkilöiltä:

toiminnanjohtaja Ron Furman

p. 040 820 2564

ron.furman@tukikohta.org

(tavoitettavissa 19–23.12.2022)

 

toimintavastaava Anne Puonti

p. 040 043 5346

anne.puonti@tukikohta.org

(tavoitettavissa 2.–5.1.2023)

 

Rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen voi tutustua osoitteessa: www.tukikohta.org/rekrytointi

Lue seuraavaksi

Haemme vertaisohjaajaa sairaalaympäristössä tehtävään päihdetyöhön

8.12.2023

Etsimme moniammatilliseen tiimiimme oman päihdekokemuksen omaavaa vertaisohjaajaa. Tehtävässä saat mahdollisuuden tehdä mielenkiintoista työtä, kehittyä kokemusasiantuntijana sekä oppia tuntemaan päihde- ja mielenterveysalan toimintaa pääkaupunkiseudulla.

Huumeisiin kuolleiden muistotilaisuudessa on mahdollisuus surra ilman leimautumisen pelkoa

31.10.2023

Huumeisiin kuolleiden muistotilaisuus järjestetään Helsingin Vanhassa kirkossa tiistaina 7.11.2023 klo 18. Lisäksi huumeisiin ja päihteisiin kuolleiden muistotilaisuuksia järjestetään ympäri Suomen ainakin 19 paikkakunnalla.