Ohjaajaksi Elämäntaitoryhmään? Otsikon alla on kolme nojatuolia vierekkäin ja niiden edessä pieni pöytä. Kuvan alla on Tukikohta ry:n kaupunkisiluetti ja logo.

Haemme osaavaan tiimiimme innostunutta ryhmänohjaajaa

Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton päihdealan järjestö. Tarjoamme matalan kynnyksen päihdepalveluita, avohoidollista päihdekuntoutusta ja läheisten tukipalveluita pääkaupunkiseudulla.

Tukikohta ry:n Kohtaamo-toiminta on STEA:n rahoittamaa ja koostuu neljästä osatoiminnasta: päihteitä käyttävien kohtaamispaikka toiminta, palveluohjaus, ryhmätoiminta sekä läheisten neuvonta- ja tukipalvelut. Työtiimiin kuuluvat toimintavastaava, palveluohjaaja ja kaksi ryhmänohjaajaa sekä lisäksi kokemusasiantuntijoita.

Etsimme moniammatilliseen tiimiimme kehittävän työotteen omaavaa ohjaajaa Elämäntaitoryhmään. Ryhmä on suunnattu päihteitä käyttäville 18–35-vuotiaille, ja se kokoontuu kaksi kertaa viikossa. Ohjaajana työnkuvaasi kuuluu Elämäntaitoryhmän tapaamisten suunnittelu ja ohjaus yhdessä työparin kanssa, Avoimet ovet -kohtaamispaikan asiakastyö yhdessä tiimin kanssa, yksilö- ja palveluohjaus. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Edellytämme sinulta itsenäistä, kehittävää sekä asiakaslähtöistä työotetta. Työssä vaaditaan laaja-alaista päihde- ja mielenterveystyön tuntemusta. Arvostamme haittoja vähentävän työn tuntemusta, kykyä kohdata eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä verkostotyön osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja/tai terveysalan koulutus ja vähintään 1–5 vuoden työkokemus päihdetyöstä. Luemme eduksi palvelujärjestelmän tuntemuksen.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä, ja tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G25. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, ja viikoittainen työaika on 37,5 h.  Työ alkaa sopimuksen mukaan helmikuun aikana tai sen jälkeen.

Hakemukset ja CV lähetetään osoitteeseen rekry@tukikohta.org 6.1.2023 klo 16 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä seuraavilta henkilöiltä:

toiminnanjohtaja Ron Furman

p. 040 820 2564

ron.furman@tukikohta.org

(tavoitettavissa 19–23.12.2022)

 

toimintavastaava Anne Puonti
p. 040 043 5346
anne.puonti@tukikohta.org
(tavoitettavissa 2.–5.1.2023)

 

Rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen voi tutustua osoitteessa: www.tukikohta.org/rekrytointi

Lue seuraavaksi

Suunta-kurssi alkaa 18.3. – hae mukaan!

27.2.2024

Suunta-kurssi on työ- ja opiskeluelämään valmentava kurssi päihdekuntoutujille. Seuraava kurssi alkaa 18.3. Kurssilla on vielä tilaa, hae mukaan!

Haemme avustavaa ohjaajaa etsivään työhön ja nuorten kohtaamispaikkaan!

2.2.2024

Työntekijä tulee työskentelemään avustavana ohjaajana päihteitä käyttäville suunnatussa Etsivä löytää -toiminnassa ja Nuorten tukikohta -hankkeessa. Työnkuvaan kuuluu mm. etsivää ja jalkautuvaa työtä, palveluohjausta, kohtaamispaikkatoimintaa ja verkostoyhteistyötä. Haethan tehtävään viimeistään 15.2.2024.