Ohjaajaksi Elämäntaitoryhmään? Otsikon alla on kolme nojatuolia vierekkäin ja niiden edessä pieni pöytä. Kuvan alla on Tukikohta ry:n kaupunkisiluetti ja logo.

Haemme osaavaan tiimiimme innostunutta ryhmänohjaajaa

Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton päihdealan järjestö. Tarjoamme matalan kynnyksen päihdepalveluita, avohoidollista päihdekuntoutusta ja läheisten tukipalveluita pääkaupunkiseudulla.

Tukikohta ry:n Kohtaamo-toiminta on STEA:n rahoittamaa ja koostuu neljästä osatoiminnasta: päihteitä käyttävien kohtaamispaikka toiminta, palveluohjaus, ryhmätoiminta sekä läheisten neuvonta- ja tukipalvelut. Työtiimiin kuuluvat toimintavastaava, palveluohjaaja ja kaksi ryhmänohjaajaa sekä lisäksi kokemusasiantuntijoita.

Etsimme moniammatilliseen tiimiimme kehittävän työotteen omaavaa ohjaajaa Elämäntaitoryhmään. Ryhmä on suunnattu päihteitä käyttäville 18–35-vuotiaille, ja se kokoontuu kaksi kertaa viikossa. Ohjaajana työnkuvaasi kuuluu Elämäntaitoryhmän tapaamisten suunnittelu ja ohjaus yhdessä työparin kanssa, Avoimet ovet -kohtaamispaikan asiakastyö yhdessä tiimin kanssa, yksilö- ja palveluohjaus. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Edellytämme sinulta itsenäistä, kehittävää sekä asiakaslähtöistä työotetta. Työssä vaaditaan laaja-alaista päihde- ja mielenterveystyön tuntemusta. Arvostamme haittoja vähentävän työn tuntemusta, kykyä kohdata eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä verkostotyön osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja/tai terveysalan koulutus ja vähintään 1–5 vuoden työkokemus päihdetyöstä. Luemme eduksi palvelujärjestelmän tuntemuksen.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä, ja tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G25. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, ja viikoittainen työaika on 37,5 h.  Työ alkaa sopimuksen mukaan helmikuun aikana tai sen jälkeen.

Hakemukset ja CV lähetetään osoitteeseen rekry@tukikohta.org 6.1.2023 klo 16 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä seuraavilta henkilöiltä:

toiminnanjohtaja Ron Furman

p. 040 820 2564

ron.furman@tukikohta.org

(tavoitettavissa 19–23.12.2022)

 

toimintavastaava Anne Puonti
p. 040 043 5346
anne.puonti@tukikohta.org
(tavoitettavissa 2.–5.1.2023)

 

Rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen voi tutustua osoitteessa: www.tukikohta.org/rekrytointi

Lue seuraavaksi

Haemme hanketyöntekijää Nuorten tukikohtaan

22.5.2024

Haemme hanketyöntekijää Nuorten tukikohtaan. Nuorten tukikohta on vuonna 2023 käynnistynyt kolmivuotinen hanke, joka on perustanut päihteitä käyttäville 18-25-vuotiaille nuorille suunnatun kohtaamispaikan Helsingin keskustaan. Haku päättyy 4.6.2024.

Tukikohdan EU-vaaliteemat 2024

21.5.2024

Eurooppalaisessa päätöksenteossa on tärkeää keskittyä yhtenäisemmän päihdepolitiikan luomiseen eri jäsenmaiden välillä. Tukikohta ry:n vaaliteemat korostavat yhteistyön ja tutkimusnäyttöön perustuvien toimien merkitystä.