Jalat lehtien peittämällä syksyisellä maalla ylhäältäpäin kuvattuna.

Haemme ohjaajaa Suunta-toimintaan

Haemme iloiseen sekä osaavaan työyhteisöömme ja Suunta-toimintaan ohjaajaa!

Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää päihteitä käyttäville ja kuntoutuville asiakkaille suunnattuja avohoidollisia päihdepalveluja sekä tukea ja auttaa niin päihteitä käyttäviä, kuntoutuvia, kuin myös heidän läheisiään.

Haemme sosiaalialan osaajaa ohjaamaan ja kehittämään päihdekuntoutujille suunnattua Suunta-kurssia ja Väylä-ryhmää. Suunta-kurssi on työ- ja opiskeluelämään valmentava kurssi. Kurssin tavoitteena on vahvistaa työllistymisen edellytyksiä kurssilta saadun tiedon, koulutuksen ja työharjoittelun avulla. Väylä-ryhmä tarjoaa mielekästä tekemistä ja tukea päihteettömyyden alkuvaiheeseen. Tavoitteena on, että ryhmästä saatavan tiedon ja koulutuksen avulla asiakkaan päihteettömyyden edellytykset vahvistuvat.

Ohjaajan työtehtäviin kuuluu:

  • työhön valmentavien kurssien ja ryhmien ohjaus
  • työpajatoiminta
  • toiminnan suunnittelu, toteuttaminen, arviointi ja kehittäminen yhdessä työtiimin ja asiakkaidenkanssa
  • yksilötyö: työvalmennus ja palveluohjaus
  • verkostoyhteistyö

Tukikohta ry:n Suunta-toiminta on STEA:n rahoittamaa ja koostuu kolmesta osatoiminnasta: kynnyksetön työtoiminta, Väylä-ryhmä ja Suunta-kurssi. Työtiimiin kuuluvat toimintavastaava, kaksi kurssiohjaajaa, kynnyksettömän työtoiminnan ohjaaja sekä avustava ohjaaja.

Olet tiimipelaaja, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme sinulta omatoimisuutta ja joustavuutta. Lisäksi toivomme sinulta rohkeutta haastaa itseäsi uusissa tilanteissa ja kykyä arvioida omaa toimintaasi. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa sosiaalialan tutkintoa ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta päihdetyöstä. Luemme eduksi työllistymiseen liittyvän osaamisen ja palvelujärjestelmän tuntemuksen.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Toivomme kuitenkin joustavuutta työajoissa. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja/tai terveysalan koulutus. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä ja tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G25. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV lähetetään osoitteeseen rekry(a)tukikohta.org. Hakuaika päätty 01.10.2021 klo 16.

Rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen voi tutustua osoitteessa: www.tukikohta.org/rekrytointi

Lisätiedot

Kimmo Hiltunen
Suunta-toiminnan toimintavastaava
044 980 4585
kimmo.hiltunen@tukikohta.org

Ron Furman
toiminnanjohtaja
040 820 2564
ron.furman@tukikohta.org

Lue seuraavaksi

Haemme ohjaajaa Suunta-toimintaan!

18.9.2023

Haemme sosiaalialan ammattilaista ohjaajaksi päihdekuntoutujille suunnattuun toimintaan: Väylä-ryhmään ja Suunta-kurssille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Haku päättyy 30.9.2023.

“Mahdotonta auttaa ilman mahdollisuutta auttaa” – kohtaamispaikka päihteitä käyttäville nuorille etsii uusia tiloja

8.9.2023

Tukikohta ry:n Nuorten tukikohta -hanke avasi Helsingin keskustaan kohtaamispaikan päihteitä käyttäville nuorille noin kaksi viikkoa sitten. Vuokranantaja irtisanoi sopimuksen yllättäen juuri ennen toiminnan aloittamista.