Kuva, jossa kaksi ihmistä on teekupit kädessä. Yläpuolella lukee: "Hae meille läheistyöntekijäksi." Alla on Tukikohta ry:n logo ja kaupunkisiluetti.

Haemme motivoitunutta läheistyöntekijää ammattitaitoiseen tiimiimme

Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää päihteitä käyttäville ja kuntoutuville asiakkaille suunnattuja avohoidollisia päihdepalveluja sekä tukea ja auttaa päihteitä käyttäviä, kuntoutuvia ja heidän läheisiään.

Etsimme moniammatilliseen tiimiimme motivoitunutta ja kehittävän työotteen omaavaa läheistyöntekijää. Työnkuvaasi kuuluu yksilöohjaus- ja kriisityö sekä ryhmien suunnittelu ja ohjaus yhdessä työparin kanssa.

Työssä vaaditaan laaja-alaista päihde- ja mielenterveystyön, kriisityön sekä läheistyön osaamista. Arvostamme asiakaslähtöistä, innovatiivista työotetta, kykyä kohdata eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä verkostotyön osaamista.

Läheistyöntekijän tehtäviin kuuluu

  • kriisi- ja yksilöohjaus
  • ryhmien suunnittelu ja toteutus
  • puhelin- ja neuvontatyö
  • toiminnan arviointi ja kehittäminen yhdessä työtiimin ja asiakkaiden kanssa
  • verkostoyhteistyö.

Edellytämme sinulta omatoimisuutta ja joustavuutta. Lisäksi toivomme rohkeutta haastaa itseäsi uusissa tilanteissa ja kykyä arvioida omaa toimintaasi. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan tutkintoa ja vähintään 1–5 vuoden kokemusta päihde-/mielenterveys- ja läheistyöstä. Luemme eduksi it-taidot, terapeuttisen menetelmäosaamisen sekä palvelujärjestelmän tuntemisen.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, ja työaika on 70 % kokonaistyöajasta. Työviikkoon kuuluu 3 päivävuoroa sekä 1 iltavuoro liittyen läheisryhmätyöskentelyyn. Toivomme kuitenkin joustavuutta työajoissa.

Noudatamme sosiaalipalvelualan TES:iä ja tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G 25. Työ alkaa 15.3.2023 tai sopimuksen mukaan

Tukikohta ry:n läheistoiminta on STEA:n ja Helsingin kaupungin rahoittamaa toimintaa. Työtiimiin kuuluvat toimintavastaava ja kaksi läheistyöntekijää.

Hakemus ja CV lähetetään pe 24.2.2023 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekry@tukikohta.org. Rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen voi tutustua osoitteessa www.tukikohta.org/rekrytointi

Lisätietoja:

Marja Oivo, läheistyöntekijä
044 767 5940
marja.oivo@tukikohta.org

Anne Puonti, toimintavastaava
040 043 5346
anne.puonti@tukikohta.org

 

Lue seuraavaksi

Suunta-kurssi alkaa 18.3. – hae mukaan!

27.2.2024

Suunta-kurssi on työ- ja opiskeluelämään valmentava kurssi päihdekuntoutujille. Seuraava kurssi alkaa 18.3. Kurssilla on vielä tilaa, hae mukaan!

Haemme avustavaa ohjaajaa etsivään työhön ja nuorten kohtaamispaikkaan!

2.2.2024

Työntekijä tulee työskentelemään avustavana ohjaajana päihteitä käyttäville suunnatussa Etsivä löytää -toiminnassa ja Nuorten tukikohta -hankkeessa. Työnkuvaan kuuluu mm. etsivää ja jalkautuvaa työtä, palveluohjausta, kohtaamispaikkatoimintaa ja verkostoyhteistyötä. Haethan tehtävään viimeistään 15.2.2024.