Kuva, jossa kaksi ihmistä on teekupit kädessä. Yläpuolella lukee: "Hae meille läheistyöntekijäksi." Alla on Tukikohta ry:n logo ja kaupunkisiluetti.

Haemme motivoitunutta läheistyöntekijää ammattitaitoiseen tiimiimme

Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää päihteitä käyttäville ja kuntoutuville asiakkaille suunnattuja avohoidollisia päihdepalveluja sekä tukea ja auttaa päihteitä käyttäviä, kuntoutuvia ja heidän läheisiään.

Etsimme moniammatilliseen tiimiimme motivoitunutta ja kehittävän työotteen omaavaa läheistyöntekijää. Työnkuvaasi kuuluu yksilöohjaus- ja kriisityö sekä ryhmien suunnittelu ja ohjaus yhdessä työparin kanssa.

Työssä vaaditaan laaja-alaista päihde- ja mielenterveystyön, kriisityön sekä läheistyön osaamista. Arvostamme asiakaslähtöistä, innovatiivista työotetta, kykyä kohdata eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä verkostotyön osaamista.

Läheistyöntekijän tehtäviin kuuluu

  • kriisi- ja yksilöohjaus
  • ryhmien suunnittelu ja toteutus
  • puhelin- ja neuvontatyö
  • toiminnan arviointi ja kehittäminen yhdessä työtiimin ja asiakkaiden kanssa
  • verkostoyhteistyö.

Edellytämme sinulta omatoimisuutta ja joustavuutta. Lisäksi toivomme rohkeutta haastaa itseäsi uusissa tilanteissa ja kykyä arvioida omaa toimintaasi. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan tutkintoa ja vähintään 1–5 vuoden kokemusta päihde-/mielenterveys- ja läheistyöstä. Luemme eduksi it-taidot, terapeuttisen menetelmäosaamisen sekä palvelujärjestelmän tuntemisen.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, ja työaika on 70 % kokonaistyöajasta. Työviikkoon kuuluu 3 päivävuoroa sekä 1 iltavuoro liittyen läheisryhmätyöskentelyyn. Toivomme kuitenkin joustavuutta työajoissa.

Noudatamme sosiaalipalvelualan TES:iä ja tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G 25. Työ alkaa 15.3.2023 tai sopimuksen mukaan

Tukikohta ry:n läheistoiminta on STEA:n ja Helsingin kaupungin rahoittamaa toimintaa. Työtiimiin kuuluvat toimintavastaava ja kaksi läheistyöntekijää.

Hakemus ja CV lähetetään pe 24.2.2023 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekry@tukikohta.org. Rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen voi tutustua osoitteessa www.tukikohta.org/rekrytointi

Lisätietoja:

Marja Oivo, läheistyöntekijä
044 767 5940
marja.oivo@tukikohta.org

Anne Puonti, toimintavastaava
040 043 5346
anne.puonti@tukikohta.org

 

Lue seuraavaksi

“Näkisivätpä he kokonaisuuden, ihmisen” -Tukikohta ry tuo esille päihteitä käyttävien asiakkaiden palvelukokemuksia

17.6.2024

Tukikohta ry nostaa somekanavissaan kesäkuun aikana esille päihteitä käyttävien asiakkaiden kokemuksia palvelujärjestelmän toimivuudesta. Kokemukset perustuvat asiakkaille tehtyyn kyselyyn. Tukikohdan Anne Puonti lisäksi kertoo, miten palvelujärjestelmän haasteet näkyvät hänen työssään palveluohjaajana.

Tukikohdan toiminta kesällä 2024

11.6.2024

Kesä vaikuttaa joidenkin palveluidemme aukioloaikoihin. Katso tarkempi tieto kesän ajan toiminnastamme!