Harmaa tausta, jonka päällä lukee "Tule meille töihin"

Haemme kehittämissuunnittelijaa Osis-toimintaan

Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää päihteitä käyttäville ja kuntoutuville asiakkaille suunnattuja avohoidollisia päihdepalveluja sekä tukea ja auttaa niin päihteitä käyttäviä, kuntoutuvia, kuin myös heidän läheisiään.

Tukikohta ry:n ja A-klinikkasäätiön yhteinen Osis-toiminta hakee kehittämissuunnittelijaa nelihenkiseen tiimiinsä. Työssä pääset kehittämään ja toteuttamaan vertaistoimintaa haittoja
vähentävällä työotteella.

Osis

Osiksen palvelut on suunnattu päihdemaailmassa eläville tai siitä kokemusta omaaville ihmisille. Palvelut ovat anonyymejä ja maksuttomia käyttäjälleen. Toiminnan ydin on päihdemaailmassa elävien ihmisten vertaisidentiteetin vahvistaminen ja tukeminen. Osiksessa pyrimme vahvistamaan vertaisten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia liittyen päihteitä käyttävien ihmisten stigman vähentämiseen ja palveluiden saatavuuteen.

Työn sisältö

Kehittämissuunnittelijana toimit vertaisten koulutuksellisissa ryhmissä ja matalan kynnyksen kahvilassa. Vertaiset voivat varata sinulta yksilöaikoja, jotka mahdollistavat yksilölliset tukikeskustelut ja palveluohjaukset.

Vastaat yhdessä työparisi kanssa ryhmätoimintojen ja vertaiskoulutuksien sisällöistä ja toteutuksesta sekä tuet vertaisena toimimista aktiivisella, kiinnipitävällä työotteella.

Työtehtäviin kuuluu:

  • yksilöohjaus
  • palveluohjaus
  • ryhmänohjaus
  • vertaistoiminnan suunnittelu ja toteutus
  • toiminnan kehittäminen yhdessä tiimin ja vertaisten kanssa

Mitä toivomme hakijalta?

Osis-toimintaan etsitään sosiaali- tai terveysalan ammattilaista, jolla on ainakin 1-5 vuoden työkokemus alalta.

Arvostamme tietämystä sekä kokemusta päihdemaailmassa elävien ihmisten kanssa työskentelystä.

Kiinnostuitko?

Hakemukset ja CV lähetetään osoitteeseen rekry@tukikohta.org. Hakuaika on 13.3.-27.3.2022 klo 16.00 saakka.

Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja on määräaikainen vuoden 2022 loppuun saakka. Osis-toiminnan asiakastilat sijaitsevat Helsingin Hakaniemessä osoitteessa Näkinkuja 4.

Kysy meiltä lisää!

Ron Furman

toiminnanjohtaja, Tukikohta ry

puh. 040 820 2564

 

Aino Rukkila

kehittämiskoordinaattori, Osis

puh. 050 331 5146

 

Rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen voi tutustua täällä.

Lue seuraavaksi

Puheet seis, nyt on aika toimia!

4.10.2022

Keskustelu huumeiden käyttöhuoneista on käynyt kiivaana niitä koskevasta kansalaisaloitteesta lähtien. Eri medioissa on tuotu laajalti näkyväksi päihteitä käyttävien tilannetta. Aihe on herättänyt paljon tunnepitoisia näkemyksiä…

Kohti opiskelua ja työelämää – Suunta-kurssi alkaa 3.10.

16.9.2022

Oletko käynyt päihdekuntoutuksen ja sitoutunut raittiiseen elämään? Pohditko, mikä sinusta voisi tulla ”isona” ja miten mennä sitä kohti? Kaipaatko ympärillesi hyviä tyyppejä ja yhteisöä, jonka…