Haemme hanketyöntekijää Nuorten tukikohtaan

Haemme hanketyöntekijää Nuorten tukikohtaan

TIETOA TYÖNANTAJASTA

Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää päihteitä käyttäville ja kuntoutuville asiakkaille suunnattuja avohoidollisia päihdepalveluja sekä tukea ja auttaa päihteitä käyttäviä, kuntoutuvia ja heidän läheisiään.

TIETOA TOIMINNASTA

Nuorten tukikohta on vuonna 2023 käynnistynyt kolmivuotinen hanke, joka on perustanut päihteitä käyttäville 18-25-vuotiaille nuorille suunnatun kohtaamispaikan Helsingin keskustaan. Toiminnan keskiössä ovat syrjäytymisvaarassa olevien ja syrjäytyneiden päihteitä käyttävien ihmisten parissa työskentely. Toiminta perustuu haittoja vähentävään ideologiaan, jossa ihminen kohdataan kunnioittavasti ja hänen omia tarpeitaan kuunnellen. Hankkeessa pyritään tavoittamaan erityisesti nuoria päihteiden käyttäjiä.

Hankkeen tehtävänä on etsiä, löytää ja auttaa sellaisia heikoimmassa asemassa olevia päihteitä käyttäviä, jotka ovat avun tarpeessa mutta eivät käytä palveluita tai eivät ole tulleet niissä autetuiksi. Työtä tehdään siis palveluiden ulkopuolella ja yhteiskunnan marginaalissa olevien nuorten päihteitä käyttävien parissa.

Hanketyöntekijän tehtäväkuvaan kuuluu

  • asiakastyö kohtaamispaikkatoiminnassa, palveluohjauksessa ja ryhmätoiminnoissa
  • toiminnan kehittäminen ja arviointi
  • verkostoyhteistyö
  • vaikuttamistyö

TEHTÄVÄSSÄ TARVITTAVA OSAAMINEN

Työssä vaaditaan laaja-alaista päihde- ja mielenterveystyön tuntemusta. Arvostamme haittoja vähentävää työotetta, kykyä kohdata eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kokemusta hanketyöstä sekä palvelujärjestelmän tuntemusta ja verkostotyön osaamista.

Olet tiimipelaaja, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme sinulta halua kehittää toimintaa, omatoimisuutta ja joustavuutta. Lisäksi toivomme sinulta rohkeutta haastaa itseäsi uusissa tilanteissa ja kykyä arvioida omaa toimintaasi. Nuorten tukikohta- hankkeeseen etsitään sosiaali- tai terveysalan ammattilaista, jolla on vähintään 1-5 vuoden työkokemus alalta.

TARJOAMME SINULLE

Pääset työskentelemään mukavien ja reilujen työkavereiden kanssa, ja saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti. Kannustamme myös uuden oppimiseen tarjoamalla mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja osaamisen vahvistamiseen. Hyvinvointia edistävä työpaikkakulttuuri on meille tärkeää. Tarjoamme lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut.

TIETOA TYÖSUHTEESTA

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä ja tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G25. Työaika on pääsääntöisesti päivätyötä ja / 37,5 h / vko. Työsuhde on määräaikanen 28.2.2026 saakka. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

HAKUOHJEET

Hakemukset ja CV lähetetään viimeistään 4.6.2024 osoitteeseen rekry(a)tukikohta.org.

Rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen voi tutustua osoitteessa: www.tukikohta.org/rekrytointi

JOS HALUAT KYSYÄ LISÄÄ TEHTÄVÄSTÄ, OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ:

hankevastaava
Annika Mansner
044 493 1804
annika.mansner@tukikohta.org

toiminnanjohtaja
Ron Furman
040 820 2564
ron.furman@tukikohta.org

Lue seuraavaksi

“Näkisivätpä he kokonaisuuden, ihmisen” -Tukikohta ry tuo esille päihteitä käyttävien asiakkaiden palvelukokemuksia

17.6.2024

Tukikohta ry nostaa somekanavissaan kesäkuun aikana esille päihteitä käyttävien asiakkaiden kokemuksia palvelujärjestelmän toimivuudesta. Kokemukset perustuvat asiakkaille tehtyyn kyselyyn. Tukikohdan Anne Puonti lisäksi kertoo, miten palvelujärjestelmän haasteet näkyvät hänen työssään palveluohjaajana.

Tukikohdan toiminta kesällä 2024

11.6.2024

Kesä vaikuttaa joidenkin palveluidemme aukioloaikoihin. Katso tarkempi tieto kesän ajan toiminnastamme!