Mustavalkoisiin lenkkareihin ja ja mustiin housuihin pukeutunut henkilö kävelee kävelykadulla.

Haemme avustavaa ohjaajaa Tukikohta ry:n haittoja vähentävään toimintaan

Etsimme moniammatilliseen tiimiimme avustavaa ohjaajaa. Ohjaaja palkataan 12 kuukautta kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen 80 %:n työajalla.

 

Millaista henkilöä haemme?

Palkattavan henkilön tulee olla osatyökykyinen päihdekuntoutuja. Avoin työpaikka kuuluu Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) Paikka auki -avustusohjelman piiriin. Paikka auki -ohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle vaikeasti työllistyvälle henkilölle vuoden mittainen työsuhde sosiaali- ja terveysalan järjestössä ja näin edistää heidän työelämävalmiuksiaan sekä jatkopolkumahdollisuuksiaan.

 

Työtehtävät

Avustavan ohjaajan työtehtäviin kuuluu muun muassa päihteitä käyttäville asiakkaille suunnatussa etsivässä työssä toimiminen sekä toimintojen suunnittelu, kehittäminen ja arviointi yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtäviin kuuluu myös järjestön yleishyödylliset työtehtävät. Palkattavan henkilön tukena työskentelyssä toimii nimetty mentori/esihenkilö.

 

Työnantajasta

Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää päihteitä käyttäville ja kuntoutuville asiakkaille suunnattuja avohoidollisia päihdepalveluja sekä tukea ja auttaa päihteitä käyttäviä, kuntoutuvia ja heidän läheisiään. Lisätietoja järjestön toiminnasta löytyy verkkosivultamme tukikohta.org

 

Hakuohjeet

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@tukikohta.org Hakuaika päättyy pe 17.3.2023. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, ja paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

 

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä:

 

toiminnanjohtaja Ron Furman

040 820 2564

ron.furman@tukikohta.org

 

tai

 

hankevastaava Annika Mansner

044 493 1804

annika.mansner@tukikohta.org

Lue seuraavaksi

Haemme ohjaajaa Suunta-toimintaan!

18.9.2023

Haemme sosiaalialan ammattilaista ohjaajaksi päihdekuntoutujille suunnattuun toimintaan: Väylä-ryhmään ja Suunta-kurssille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Haku päättyy 30.9.2023.

“Mahdotonta auttaa ilman mahdollisuutta auttaa” – kohtaamispaikka päihteitä käyttäville nuorille etsii uusia tiloja

8.9.2023

Tukikohta ry:n Nuorten tukikohta -hanke avasi Helsingin keskustaan kohtaamispaikan päihteitä käyttäville nuorille noin kaksi viikkoa sitten. Vuokranantaja irtisanoi sopimuksen yllättäen juuri ennen toiminnan aloittamista.