Mustahousuinen ihminen kävelee valkoisilla kengillä asfaltilla, jolle on pudonnut syksyn lehtiä.

Haemme avustavaa ohjaajaa Tukikohta ry:n haittoja vähentävään toimintaan

Etsimme moniammatilliseen tiimiimme avustavaa ohjaajaa. Ohjaaja palkataan 8 kuukautta kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen 80 %:n työajalla.

 

Millaista henkilöä haemme?

Palkattavan henkilön tulee olla osatyökykyinen päihdekuntoutuja. Työpaikka kuuluu Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) Paikka auki -avustusohjelman piiriin. Ohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle vaikeasti työllistyvälle henkilölle vuoden mittainen työsuhde sosiaali- ja terveysalan järjestössä. Tarkoituksena on näin edistää heidän työelämävalmiuksiaan ja jatkopolkumahdollisuuksiaan.

 

Työtehtävät

Avustava ohjaaja toimii muun muassa päihteitä käyttäville asiakkaille suunnatussa kynnyksettömässä kohtaamispaikassa, työtoiminnassa ja ryhmätoiminnassa. Hän suunnittelee, kehittää ja arvioi toimintoja yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi työnkuvaan kuuluu yleishyödyllisiä tehtäviä järjestössä. Palkattavan henkilön tukena toimii nimetty mentori/esihenkilö.

 

Työnantajasta

Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää päihteitä käyttäville ja kuntoutuville asiakkaille suunnattuja avohoidollisia päihdepalveluja sekä tukea ja auttaa päihteitä käyttäviä, kuntoutuvia ja heidän läheisiään. Lisätietoja järjestön toiminnasta voit lukea verkkosivuiltamme.

 

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi 30.9.2022 mennessä osoitteeseen rekry@tukikohta.org. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan aikana, ja paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä seuraavilta henkilöiltä:

 

toimintavastaava Kimmo Hiltunen

044 980 4585

kimmo.hiltunen@tukikohta.org

 

tai

 

toiminnanjohtaja Ron Furman

040 820 2564

ron.furman@tukikohta.org

Lue seuraavaksi

Kannanotto: Päihde- ja mielenterveysjärjestöt vaativat hallitusta perumaan järjestöihin kaavaillut leikkaukset

9.4.2024

Päihde- ja mielenterveysjärjestöt ilmaisevat syvän huolen hallituksen suunnitelmista leikata sosiaali- ja terveysjärjestöjen valtionavustuksia. Järjestöjen toimintoihin esitetään massiivisia 100 miljoonan euron leikkauksia lähivuosina. Toteutuessaan leikkaukset vaarantavat järjestöjen toimintaedellytykset ja kyvyn toteuttaa tärkeää työtään. 

Haemme palveluohjaajaa!

8.4.2024

Haemme palveluohjaajaa työskentelemään Tukikohdan SATU-toiminnassa. Toiminnassa tarjotaan tukea sairaalahoidon rinnalle sekä sairaalajakson jälkeiseen arkeen. Palveluohjaajan tehtävään kuuluu mm. kasvokkaista asiakastyötä, työparityöskentelyä vertaisohjaajan kanssa, asiakkaiden saattamista palveluiden piiriin, verkostoyhteistyötä ja toiminnan kehittämistä yhdessä tiimin kanssa. Haku päättyy 30.4.2024.