Mustahousuinen ihminen kävelee valkoisilla kengillä asfaltilla, jolle on pudonnut syksyn lehtiä.

Haemme avustavaa ohjaajaa Tukikohta ry:n haittoja vähentävään toimintaan

Etsimme moniammatilliseen tiimiimme avustavaa ohjaajaa. Ohjaaja palkataan 8 kuukautta kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen 80 %:n työajalla.

 

Millaista henkilöä haemme?

Palkattavan henkilön tulee olla osatyökykyinen päihdekuntoutuja. Työpaikka kuuluu Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) Paikka auki -avustusohjelman piiriin. Ohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle vaikeasti työllistyvälle henkilölle vuoden mittainen työsuhde sosiaali- ja terveysalan järjestössä. Tarkoituksena on näin edistää heidän työelämävalmiuksiaan ja jatkopolkumahdollisuuksiaan.

 

Työtehtävät

Avustava ohjaaja toimii muun muassa päihteitä käyttäville asiakkaille suunnatussa kynnyksettömässä kohtaamispaikassa, työtoiminnassa ja ryhmätoiminnassa. Hän suunnittelee, kehittää ja arvioi toimintoja yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi työnkuvaan kuuluu yleishyödyllisiä tehtäviä järjestössä. Palkattavan henkilön tukena toimii nimetty mentori/esihenkilö.

 

Työnantajasta

Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää päihteitä käyttäville ja kuntoutuville asiakkaille suunnattuja avohoidollisia päihdepalveluja sekä tukea ja auttaa päihteitä käyttäviä, kuntoutuvia ja heidän läheisiään. Lisätietoja järjestön toiminnasta voit lukea verkkosivuiltamme.

 

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi 30.9.2022 mennessä osoitteeseen rekry@tukikohta.org. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan aikana, ja paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä seuraavilta henkilöiltä:

 

toimintavastaava Kimmo Hiltunen

044 980 4585

kimmo.hiltunen@tukikohta.org

 

tai

 

toiminnanjohtaja Ron Furman

040 820 2564

ron.furman@tukikohta.org

Lue seuraavaksi

Puheet seis, nyt on aika toimia!

4.10.2022

Keskustelu huumeiden käyttöhuoneista on käynyt kiivaana niitä koskevasta kansalaisaloitteesta lähtien. Eri medioissa on tuotu laajalti näkyväksi päihteitä käyttävien tilannetta. Aihe on herättänyt paljon tunnepitoisia näkemyksiä…

Kohti opiskelua ja työelämää – Suunta-kurssi alkaa 3.10.

16.9.2022

Oletko käynyt päihdekuntoutuksen ja sitoutunut raittiiseen elämään? Pohditko, mikä sinusta voisi tulla ”isona” ja miten mennä sitä kohti? Kaipaatko ympärillesi hyviä tyyppejä ja yhteisöä, jonka…