Haemme avustavaa ohjaajaa Tukikohta ry:n haittoja vähentävään toimintaan
Etsimme moniammatilliseen tiimiimme avustavaa ohjaajaa. Ohjaaja palkataan 8 kuukautta kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen 80 %:n työajalla.
Millaista henkilöä haemme?
Palkattavan henkilön tulee olla osatyökykyinen päihdekuntoutuja. Työpaikka kuuluu Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) Paikka auki -avustusohjelman piiriin. Ohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle vaikeasti työllistyvälle henkilölle vuoden mittainen työsuhde sosiaali- ja terveysalan järjestössä. Tarkoituksena on näin edistää heidän työelämävalmiuksiaan ja jatkopolkumahdollisuuksiaan.
Työtehtävät
Avustava ohjaaja toimii muun muassa päihteitä käyttäville asiakkaille suunnatussa kynnyksettömässä kohtaamispaikassa, työtoiminnassa ja ryhmätoiminnassa. Hän suunnittelee, kehittää ja arvioi toimintoja yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi työnkuvaan kuuluu yleishyödyllisiä tehtäviä järjestössä. Palkattavan henkilön tukena toimii nimetty mentori/esihenkilö.
Työnantajasta
Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää päihteitä käyttäville ja kuntoutuville asiakkaille suunnattuja avohoidollisia päihdepalveluja sekä tukea ja auttaa päihteitä käyttäviä, kuntoutuvia ja heidän läheisiään. Lisätietoja järjestön toiminnasta voit lukea verkkosivuiltamme.
Hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 30.9.2022 mennessä osoitteeseen rekry@tukikohta.org. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan aikana, ja paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä seuraavilta henkilöiltä:
toimintavastaava Kimmo Hiltunen
044 980 4585
kimmo.hiltunen@tukikohta.org
tai
toiminnanjohtaja Ron Furman
040 820 2564
ron.furman@tukikohta.org
Lue seuraavaksi
Kohti inhimillisempää päihdepolitiikkaa – Tukikohta ry:n kunta- ja aluevaalitavoitteet
Haluamme varmistaa, että päihdepalvelut ovat helposti saavutettavia, kokonaisvaltaisia ja vastaavat ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Järjestöjen roolia on vahvistettava ja palveluketjuja sujuvoitettava.
Osallistu omaisten hyvinvointia, taloudellista tilannetta ja palvelukokemuksia koskevaan tutkimukseen
Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelma (MIPA 2.0) kerää kyselyllä tietoa siitä, miten sosiaaliturvaan ja palveluihin viime aikoina tehdyt muutokset näkyvät omaisten arjessa, hyvinvoinnissa, taloudessa ja palvelujen saannissa. Olet tutkimuksen kohderyhmää, jos läheisesi mielenterveyden vaikeudet, päihteiden käyttö tai muu riippuvuus vaikuttavat elämääsi.