Avustava ohjaaja_Paikka auki_verkkosivut (2)

Haemme avustavaa ohjaajaa haittoja vähentävään toimintaan

Tukikohta ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on kehittää päihteitä käyttäville ja kuntoutuville asiakkaille suunnattuja avohoidollisia päihdepalveluja sekä tukea ja auttaa niin päihteitä käyttäviä, kuntoutuvia kuin myös heidän läheisiään.

Haemme avustavaa ohjaajaa haittoja vähentävään toimintaan. Avustava ohjaaja työskentelee osana moniammatillista tiimiä.

Paikka auki -avustusohjelma

Avoin työpaikka kuuluu Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) Paikka auki -avustusohjelman piiriin. Paikka auki- avustusohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle vaikeasti työllistyvälle henkilölle vuoden mittainen työsuhde sosiaali- ja terveysalan järjestössä ja täten edistää heidän työelämävalmiuksiaan sekä jatkopolkumahdollisuuksiaan.

Avustava ohjaaja palkataan 12 kuukautta kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen 80% työajalla.

Työtehtävät

Palkattavan henkilön tulee olla osatyökykyinen päihdekuntoutuja. Avustavan ohjaajan työtehtäviin kuuluu muun muassa päihteitä käyttäville asiakkaille suunnatussa kynnyksettömässä kohtaamispaikassa, työtoiminnassa ja ryhmätoiminnassa toimiminen sekä toimintojen suunnittelu, kehittäminen ja arviointi yhdessä muun tiimin kanssa. Työtehtäviin kuuluvat myös järjestön yleishyödylliset työtehtävät. Palkattavan henkilön tukena työskentelyssä toimii nimetty mentori/esihenkilö.

Kiinnostuitko?

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 1.4.2022 ja hakijoita haastatellaan hakuajan aikana. Paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen rekry@tukikohta.org.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin voit kysyä rohkeasti lisää tietoa myös alla mainituilta henkilöiltä:

 

Ron Furman, toiminnanjohtaja

040 820 2564

ron.furman@tukikohta.org

 

Kimmo Hiltunen, toimintavastaava

045 892 1289

kimmo.hiltunen@tukikohta.org

 

Lue seuraavaksi

Puheet seis, nyt on aika toimia!

4.10.2022

Keskustelu huumeiden käyttöhuoneista on käynyt kiivaana niitä koskevasta kansalaisaloitteesta lähtien. Eri medioissa on tuotu laajalti näkyväksi päihteitä käyttävien tilannetta. Aihe on herättänyt paljon tunnepitoisia näkemyksiä…

Kohti opiskelua ja työelämää – Suunta-kurssi alkaa 3.10.

16.9.2022

Oletko käynyt päihdekuntoutuksen ja sitoutunut raittiiseen elämään? Pohditko, mikä sinusta voisi tulla ”isona” ja miten mennä sitä kohti? Kaipaatko ympärillesi hyviä tyyppejä ja yhteisöä, jonka…