Iso ikkuna, jossa lukee Tukikohta ry. Ovessa lukee "Avoimet ovet suljetaan tammikuun ajaksi."

Avoimet ovet -kohtaamispaikan toiminta on tauolla 19.12.2022–31.1.2023 väliaikaisen henkilöstövajeen vuoksi

Avoimet ovet -kohtaamispaikassa tapahtuu vuodenvaihteen tienoilla joitakin henkilöstövaihdoksia. Kohtaamispaikka on suljettuna joulutauon lisäksi koko tammikuun ajan, kun rekrytoimme uusia työntekijöitä. Helmikuun tilanteesta tiedotamme tammikuun aikana heti, kun avaamisajankohta on tiedossa.

Kohtaamispaikan ollessa suljettuna asiakkailla on mahdollisuus kriisitukeen 4.1. alkaen maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12.00–15.00. Lisäksi otamme ainejäämänäytteitä vastaan.

 

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä seuraaviin henkilöihin

 

Palveluohjaukseen ja puhelintukeen liittyvät asiat:

Anne Puonti

toimintavastaava

p. 040 043 5346

anne.puonti@tukikohta.org

 

Elämäntaitoryhmään liittyvät asiat:

Juhani Vihervä

Elämäntaitoryhmän ohjaaja

p. 044 977 9102

juhani.viherva@tukikohta.org

 

Lue seuraavaksi

Kannanotto: Päihde- ja mielenterveysjärjestöt vaativat hallitusta perumaan järjestöihin kaavaillut leikkaukset

9.4.2024

Päihde- ja mielenterveysjärjestöt ilmaisevat syvän huolen hallituksen suunnitelmista leikata sosiaali- ja terveysjärjestöjen valtionavustuksia. Järjestöjen toimintoihin esitetään massiivisia 100 miljoonan euron leikkauksia lähivuosina. Toteutuessaan leikkaukset vaarantavat järjestöjen toimintaedellytykset ja kyvyn toteuttaa tärkeää työtään. 

Haemme palveluohjaajaa!

8.4.2024

Haemme palveluohjaajaa työskentelemään Tukikohdan SATU-toiminnassa. Toiminnassa tarjotaan tukea sairaalahoidon rinnalle sekä sairaalajakson jälkeiseen arkeen. Palveluohjaajan tehtävään kuuluu mm. kasvokkaista asiakastyötä, työparityöskentelyä vertaisohjaajan kanssa, asiakkaiden saattamista palveluiden piiriin, verkostoyhteistyötä ja toiminnan kehittämistä yhdessä tiimin kanssa. Haku päättyy 30.4.2024.