Asunnottomien yötä vietetään 17.10.

Asunnottomien yötä vietetään 17.10.

Asunnottomien yötä vietetään jälleen 17. lokakuuta YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä Helsingissä ja eri puolilla Suomea. Vuoden 2023 teemana on: ”Kenelle kaupunki kuuluu?”

Asunnottomien yön etkot Tukikohdassa 16.10.

Asunnottomien yön etkoja vietetään Tukikohdan Opastin-asiakastilassa Itä-Pasilassa (os. Opastinsilta 8, katutaso) maanantaina 16.10.2023 klo 12-18. Tilaisuus on suunnattu asunnottomuutta kokeville ja päihteitä käyttäville.

Tarjolla on lämmintä keittoa ja pullakahvit. Ohjelmassa on pientä hemmottelua ja ohjelmaa. Myös suun terveydenhuolto vierailee tapahtumassa.

Lämpimästi tervetuloa!

Päätapahtuma Kansalaistorilla 17.10.

Asunnottomien yön päätapahtumaa vietetään Kansalaistorilla 17.10. klo 14.00-19.30.

Tutustu ohjelmaan täältä.

Asunnottomien yö Nuorten Tukikohdassa 17.10.

Nuorten tukikohdassa vietetään Asunnottomien yötä 17.10.2023. Kohtaamispaikka on auki poikkeuksellisesti klo 15-21.

Klo 15 alkaen on tarjolla välipalaa, herkkuja, lahjoitusvaatteiden ja hygieniatuotteiden jakoa sekä lautapelien pelailua.

Klo 18 alkaen vietetään leffailtaa ja herkutellaan pizzalla ja muilla naposteltavilla. Mikäli et halua osallistua leffan katsomiseen, voit tulla paikan päälle vain hengailemaan ja syömään.

Tilaisuus on suunnattu 18-25-vuotiaille päihteitä käyttäville nuorille.

Lämpimästi tervetuloa!

Osallistu lahjoituskeräykseen

Tukikohdalla on käynnissä kaksi keräystä. Keräämme lahjoituksina lämmintä vaatetta, avaamattomia hygieniatarvikkeita ja kenkiä. Jaamme lahjoituksia asiakkaillemme Asunnottomien yön tapahtumissa. Lue lisää keräyksestä ja toimituspaikoista täältä. Pienikin apu merkitsee paljon. Lämmin kiitos!

 

Lue seuraavaksi

Haemme vertaisohjaajaa sairaalaympäristössä tehtävään päihdetyöhön

8.12.2023

Etsimme moniammatilliseen tiimiimme oman päihdekokemuksen omaavaa vertaisohjaajaa. Tehtävässä saat mahdollisuuden tehdä mielenkiintoista työtä, kehittyä kokemusasiantuntijana sekä oppia tuntemaan päihde- ja mielenterveysalan toimintaa pääkaupunkiseudulla.

Huumeisiin kuolleiden muistotilaisuudessa on mahdollisuus surra ilman leimautumisen pelkoa

31.10.2023

Huumeisiin kuolleiden muistotilaisuus järjestetään Helsingin Vanhassa kirkossa tiistaina 7.11.2023 klo 18. Lisäksi huumeisiin ja päihteisiin kuolleiden muistotilaisuuksia järjestetään ympäri Suomen ainakin 19 paikkakunnalla.