Asunnottomien yötä vietetään 17.10.

Asunnottomien yötä vietetään 17.10.

Asunnottomien yötä vietetään jälleen 17. lokakuuta YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä Helsingissä ja eri puolilla Suomea. Vuoden 2023 teemana on: ”Kenelle kaupunki kuuluu?”

Asunnottomien yön etkot Tukikohdassa 16.10.

Asunnottomien yön etkoja vietetään Tukikohdan Opastin-asiakastilassa Itä-Pasilassa (os. Opastinsilta 8, katutaso) maanantaina 16.10.2023 klo 12-18. Tilaisuus on suunnattu asunnottomuutta kokeville ja päihteitä käyttäville.

Tarjolla on lämmintä keittoa ja pullakahvit. Ohjelmassa on pientä hemmottelua ja ohjelmaa. Myös suun terveydenhuolto vierailee tapahtumassa.

Lämpimästi tervetuloa!

Päätapahtuma Kansalaistorilla 17.10.

Asunnottomien yön päätapahtumaa vietetään Kansalaistorilla 17.10. klo 14.00-19.30.

Tutustu ohjelmaan täältä.

Asunnottomien yö Nuorten Tukikohdassa 17.10.

Nuorten tukikohdassa vietetään Asunnottomien yötä 17.10.2023. Kohtaamispaikka on auki poikkeuksellisesti klo 15-21.

Klo 15 alkaen on tarjolla välipalaa, herkkuja, lahjoitusvaatteiden ja hygieniatuotteiden jakoa sekä lautapelien pelailua.

Klo 18 alkaen vietetään leffailtaa ja herkutellaan pizzalla ja muilla naposteltavilla. Mikäli et halua osallistua leffan katsomiseen, voit tulla paikan päälle vain hengailemaan ja syömään.

Tilaisuus on suunnattu 18-25-vuotiaille päihteitä käyttäville nuorille.

Lämpimästi tervetuloa!

Osallistu lahjoituskeräykseen

Tukikohdalla on käynnissä kaksi keräystä. Keräämme lahjoituksina lämmintä vaatetta, avaamattomia hygieniatarvikkeita ja kenkiä. Jaamme lahjoituksia asiakkaillemme Asunnottomien yön tapahtumissa. Lue lisää keräyksestä ja toimituspaikoista täältä. Pienikin apu merkitsee paljon. Lämmin kiitos!

 

Lue seuraavaksi

Kannanotto: Päihde- ja mielenterveysjärjestöt vaativat hallitusta perumaan järjestöihin kaavaillut leikkaukset

9.4.2024

Päihde- ja mielenterveysjärjestöt ilmaisevat syvän huolen hallituksen suunnitelmista leikata sosiaali- ja terveysjärjestöjen valtionavustuksia. Järjestöjen toimintoihin esitetään massiivisia 100 miljoonan euron leikkauksia lähivuosina. Toteutuessaan leikkaukset vaarantavat järjestöjen toimintaedellytykset ja kyvyn toteuttaa tärkeää työtään. 

Haemme palveluohjaajaa!

8.4.2024

Haemme palveluohjaajaa työskentelemään Tukikohdan SATU-toiminnassa. Toiminnassa tarjotaan tukea sairaalahoidon rinnalle sekä sairaalajakson jälkeiseen arkeen. Palveluohjaajan tehtävään kuuluu mm. kasvokkaista asiakastyötä, työparityöskentelyä vertaisohjaajan kanssa, asiakkaiden saattamista palveluiden piiriin, verkostoyhteistyötä ja toiminnan kehittämistä yhdessä tiimin kanssa. Haku päättyy 30.4.2024.