Avoimet ovet -kohtaamispaikka

Avoimet ovet tarjoaa matalan kynnyksen palveluita sekä tukitoimintaa päihteitä käyttäville. Avoimissa ovissa asiakkaalla on mahdollisuus pysähtyä, tulla kuulluksi, kysyä neuvoa ja saada ammatillista apua sekä vertaistukea. Avoimet ovet on kynnyksetön päiväkeskus ja kohtaamispaikka, jossa voi asioida anonyymisti ja ilman ajanvarausta tai lähetettä. Päihteiden käyttö ei ole este tulla Avoimiin oviin.

Avoimissa ovissa on mahdollista käyttää tietokonetta, lukea päivän lehdet, pelata X-boxia, katsoa TV:tä, seurustella ystävien kanssa tai vaikkapa vain levähtää hetken.  Lisäksi on mahdollista saada korva-akupunktiota ja tehdä raskaustesti. Avoimissa ovissa on mahdollisuus soittaa virkapuheluita ja ohjaajat myös tarvittaessa avustavat virkapuheluiden soittamisessa. Työntekijät auttavat esimerkiksi maksusitoumusten saannissa, hoitoonohjauksessa ja hoidontarpeen arviointiin liittyvissä asioissa.

Avoimet ovet maanantaisin klo 10-14 ja keskiviikkoisin klo 12-15.30 osoitteessa Opastinsilta 8 B (liiketilat katutasossa).

Maanantaisin on tarjolla puuroa ja leipää ja keskiviikkoisin lämmin ruoka. Lisäksi tarjolla aina myös kahvia ja teetä. Joka kuun viimeinen tiistai klo 14 on yhteisökokous, jossa suunnitellaan tulevan kuukauden toimintaa ja mm. ruokalista.

Avoimien ovien palvelut ovat asiakkaalle maksuttomia.
Avoimien ovien puitteissa on mahdollisuus saada palveluohjausta eli apua ja tukea esimerkiksi elämäntilanteen jäsentämiseen, viranomaistapaamisiin tai asioiden hoitamiseen liittyen. Lue lisää palveluohjauksesta täältä.

Lämpimästi tervetuloa!

Avoimet ovet lyhyesti:

Matalan kynnyksen kohtaamispaikka päihteitä käyttäville.

Maanantaisin klo 10-14
Keskiviikkoisin klo 12-15.30

Osoitteessa Opastinsilta 8 B (katutason liiketilat)

Lisätietoja:

Anne Puonti
toimintavastaava
puh. 040 043 5346
anne.puonti(a)tukikohta.org

Jenni Pallaskivi
palveluohjaaja
puh. 044 590 7134
jenni.pallaskivi(a)tukikohta.org

Tietoa sivustolla käytettävistä evästeistä