Läheisryhmä

Määrittääkö läheisesi päihdeongelma sinunkin elämääsi? Milloin viimeksi iloitsit elämästäsi? Oletko kadottanut toiveikkuutesi? Millaisia haaveita, toiveita ja tavoitteita sinulla on tulevaisuuden suhteen? Kaipaisitko välineitä oman jaksamisesi vahvistamiseen? Haluaisitko keskustella luottamuksellisesti samassa elämäntilanteessa olevien kanssa ja vahvistaa hyvinvointiasi ryhmän tuella?

Tule mukaan läheisryhmään voimaantumaan vertaistuen, kuuntelun ja itsetutkiskelun avulla. Ryhmä on suunnattu sinulle, jonka läheisellä on päihdeongelma. Olet lämpimästi tervetullut ryhmään, jos sinulla on huoli läheisesi päihteiden käytöstä, kaipaisit tukea ja olet valmis sitoutumaan ryhmään sekä oman hyvinvointisi vahvistamiseen.

Ryhmän tavoitteena on lisätä sinun yksilöllisiä voimavarojasi, vahvistaa toiveikkuutta elämässäsi sekä oppia itsestäsi jotain uutta, jotta jaksaisit paremmin ja pystyisit pitämään huolta myös itsestäsi. Ryhmässä sivutaan päihteitä käyttävän läheisesi tilannetta, mutta sinä olet ryhmässä pääosassa. Työskentelyssä edetään tavoitteellisesti vertaistukea hyödyntäen ja toisten näkökulmista sekä elämänkokemuksista oppien.

Kyseessä on suljettu ryhmä ja ryhmäprosessi on luottamuksellinen. Osallistuminen ryhmään on maksutonta.  Mukaan mahtuu enintään 8 osallistujaa.

Tiedotamme myöhemmin kevätkauden 2018 läheisryhmän ilmoittautumisen alkamisesta sekä ryhmän kokoontumisaikataulusta.

Läheisryhmä lyhyesti

Vertaistuellinen ja terapeuttinen suljettu ryhmä päihteitä käyttävien läheisille.

 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut

Toistaiseksi läheisryhmään liittyviin tiedusteluihin vastaa Katja Malin-Kaartinen.

Katja Malin-Kaartinen
kehittämiskoordinaattori
puh. 040 8358606
katja.malin-kaartinen(a)tukikohta.org

Tietoa sivustolla käytettävistä evästeistä